mammatillMelwin

Alla inlägg under november 2010

Av Caroline Lensen - 16 november 2010 12:32

I måndags alltså igår var det mycket att göra så därför som jag inte hann att skriva någonting :). Jag förberedde min redovisning som jag skulle ha på engelskan men som jag skrivit tidigare så har jag ju ätte svårt för muntliga redovisningar så när de började närma sig så insåg jag att jag aldrig skulle klara det men snäll lärare som jag har så gick hon med på att jag kan göra den på samma sätt som förra gången, ensam för bara henne! Även om det också gör mig nervös så blir jag inte lika nervös i alla fall. Så skall boka in en dag att göra den muntliga. Sen hade jag nationellt prov i Engelska speeking var det igår och det gick ganska bra fick i alla fall G så det var ju skönt. Strävar inte efter högre heller jag kommer vara glad bara jag får G eftersom jag har varit helt säker på att jag typ skall få IG haha. Sen efter engelskan så hade jag lektion i Samhällskunskap (usch) är inte överdrivet förtjust i den lektionen men det beror inte på själva ämnet utan snarare på läraren om man får säga så men skitsamma förhoppningsvis får jag G där också så jag slipper att läsa om den kursen.

Så annars var det inte så mycket mer som hände igår faktiskt....Nu skall jag passa på att vila en timme med lilleman eftersom att jag har ett antal timmar att sova igen med tanke på alla nätter jag har suttit uppe och pluggat.

Tänkte förrästen att jag skulle försöka att lägga in lite nya bilder här sedan skall försöka att komma ihåg det i alla fall!! Kram på er allihopa så skriver jag nog senare :)

Av Caroline Lensen - 14 november 2010 23:44

Först vill jag börja med att säga Grattis till alla pappor på farsdag!!


Sen finns det tre pappor som jag vill skriva någonting extra till :)

Det är föst och främst min egen pappa men det har jag ju redan gjort i ett eget inlägg till honom :)


Den andra är pappa till min son Magnus!! Du är en underbar pappa och dina barn älskar dig jätte mycket!! Kunde inte valt en bättre pappa till min son!! Älskar dig Magnus Lensen!!


Sen vill jag också säga grattis till min bror Roberth!! Som firar sin första farsdag! Pappa till två underbara små underverk!! Grattis Storebror du är en underbar pappa!!

Av Caroline Lensen - 14 november 2010 23:41

Pappa min hjälte min ängel!! Grattis på farsdag! Jag hoppas att du haft en hyfsat bra dag i alla fall :)!!

Jag har världens bästa pappa och jag älskar verkligen honom han är så himla snäll och söt!! Älskar dig pappa Grattis på farsdag!!!!!!

Av Caroline Lensen - 14 november 2010 23:37

Alltså det finns en sak jag inte kan förstå mig på det är egoistiska människor som enbart tänker på sig själva och ingen annan, sen spelar det ingen roll om det är familj, vänner eller inte ens sina egna barn liksom!! Vad är felet på såna människor. Sätta sin egen hämnd och sina egna begär för att förstöra för andra och såra andra människor. För mig är detta bara ett tecken på egoism och barnsligtbeteende, omogenhet. Jag var bara tvungen att få ur mig detta! Jag tycker de är hemskt med människor som gör allt för sig själva och skiter i vem och vilka dom sårar på vägen!

Av Caroline Lensen - 13 november 2010 23:52

Idag började Lördagen väldigt sent efter fredagens natt uppesittande. Men efter några snossningar och lite myspys med lilleman såg gick jag upp :) Magnus var redan vaken för han hade inte kunnat sova på kvällen eftersom han hade tandvärk stackar. Men jag gjorde i alla fall lite frukost till den lilla prinsen som blev matat av pappa medan jag började att diska :) Nu äntligen har jag kommit över disken hemma och köket är skinande rent :) När disken var klar och hela familje Lensen hade duschat så kom min mamma och pappa och hämtade oss. Vi åkte och handlade lite och sedan åkte vi med dom ut till huset för att tillbringa resten av helgen där med dom.

Det bjöds på kycklingryta och ris mys pys :) Och en lite för tidig firande fars dag eftersom att min morfar också är här men lämnar oss tidigt i morgon bitti för att åka hem.

Sen har jag typ pluggat hela kvällen lite tråkig kanske men ändå skönt med lite lugn och ro på ovanvåningen medan Melwin busar med dom andra :) haha han är så underbart söt min lilla prins hel tokig och ett litet matvrak.

Nu vet jag inte vad som händer faktiskt men blir väl snart sängen kanske eller om jag orkar så skall jag försöka att plugga lite mer ikväll!

Måste också säga att det var väldigt tråkigt att inte Marcus och Emma kom idag...hade sett framemot att träffa dom små sötnosarna. Men det kommer fler dagar och tillfällen :)

Puss och Kram på er och sov så gott så skriver jag i mon igen!

Hoppas att ni haft en bra helg

Av Caroline Lensen - 12 november 2010 19:52

Idag är de fredag och helg :) inte för att jag kommer att få någon helg med tanke på att jag har så mycket att plugga men ändå :) de är ju helg för många andra. Vi börjar fredagkvällen med Idol och inget godis :( haha hur skall de nu gå...?? Nej då de kommer att gå bra de är jag helt säker på.

Så vad har man gjort idag?? Inte mycket faktiskt, plockat lite och sen har vi en liten gnällis här hemma också som blir as förbannad när man säger till honom att han inte får göra som han vill. Men de är väll kanske den perioden just nu. Alltså med förbannad menar jag att han ställer sig/sätter sig och bokstavligen skriker rakt ut. Men måste ju erkänna att han ser ganska söt ut när han gör de :) Men mitt huvud tycker inte att de är lika sött. Som sagt nu blir de Idol så puss på er sålänge :)

Av Caroline Lensen - 11 november 2010 23:52

Nej nu blir det en tidig kväll för mig ikväll, jag känner att jag gjort mig förtjänt av de efter flera nätters pluggande och efter bra resultat idag så blir de sängen för mig tidigt :) jippi äntligen kanske jag vaknar upp i morgon och för första gången på väldigt länge kan känna mig utvilad :). Tanken var ju att jag skulle somna före 00.00 men de ser inte ut som jag lyckas med de men i alla fall ett par timmar tidigare än vad jag brukar komma i säng :).

Så hoppas att ni har haft en bra dag idag och att ni får sova gott nattti natti på er :)

Av Caroline Lensen - 11 november 2010 18:33

Dag 4 utan godis och läsk då...hmmm de känns helt ok faktiskt abstinensen är inte lika hög idag som den var igår men en stooor Marabou skulle absolut inte sitta fel! Men tänker inte falla för frestelsen faktiskt jag är envis och tänker klara detta.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards