mammatillMelwin

Alla inlägg under augusti 2010

Av Caroline Lensen - 20 augusti 2010 23:44

Så har inte hunnit med att skriva så mycket här nu på någon dag, vi har nämligen varit och hjälpt min mamma och pappa att flytta saker till huset. Så denna gången fick det bli två vändor, så i Torsdags körde vi en vända, och vi var väll iväg vid 18.30 ungefär först bjöd pappsen på mat innan vi åkte iväg till huset och det var första gången som min ena lillebror var med och såg huset han tyckte det var fint.

Vi packade in allt snabbt så vi var väll hemma tillbaka i Göteborg klockan 00.30 Just det sen i torsdags så träffade jag Christine i stan också, ni som känner mig vet vem det är men för er andra så är det en tjej som jag gick högstadiet tillsammans med, och vi umgicks inte så jätte mycket med varandra när vi gick i skolan det var först efteråt som vi blve närmare varandra. Vi umgick väldigt mycket ett tag nästan varje helg och så ofta vi fick chansen. Vi pratar om allt och man behöver inte känna sig dum inför henne utan man kan säga allt Älskar henne!!

Men i alla fall eftersom vi bor en bit ifrån varandra nu förtiden så blir det inte att vi träffas så ofta så i Torsdags var första gången på 2 år som vi sågs kändes jätte jobbigt när hon åkte hem. Saknar ibland dom tiderna när man kunde träffas ofta och hitta på roliga saker tillsammans.

Så idag i alla fall så har vi varit i mammas och pappas hus och lämnat in mer saker och nu börjar de bli tomt i lägenheten i Göteborg. Men det är egentligen sjukt vad mycket man samlar på sig genom åren. VI åt lite god mat i huset och tog det lite lugnt efter två dagars bärande. Det sköna med hus är att det är fan bara att bära rakt in känns ju som ett plus :) haha inte som våra tre långa spiraltrappor som vi har upp till våran lägenhet.

Nu är jag hemma i lägenheten och älsklingen är på väg tillbaka hem till mina föräldrar eftersom han börjar jobba klockan sju i morgon bitti. Så jag och Melwin och katterna är i Falköping.


Men nu skall jag gå och sova så ni får sova så got och hoppas ni haft en bra dag kram på er!!

Av Caroline Lensen - 18 augusti 2010 21:01

Så då har vi kommit fram till Göteborg tåget gick klockan 15.50 och vi var i GÖteborg 16.57 där Melwins mormor och morfar hämtade oss. Sen åkte vi hem käkade lite mat och sen har vi varit nere i mammas och pappas källare och tömt och gjort i ordning ställt det som skall med till huset på ena sidan och det som var storebrorsans ställde vi åt andra hållet. Så imorgon skall det packas in i bilen för att sedan köras upp till huset, detta skall bli intressant och kul.

Det ar kul att se allihopa jag har verkligen saknat dom!! Sen var ju Marcus och Emma också här :) hihi så himla kul att träffa alla de hade gått lite för långtid sedan sist :). 

Så nu skall jag ta och vara lite social, och lilleman ligger och sover på en madrass i vardagsrummet, han somnade som en stock efter att ha tjolat med alla och blivit omkramad av alla. 

Sen har jag beställt alla mina skolböcker också så hoppas att dom kommer lagom till nästa vecka.

Kram på er och hoppas ni haft en bra dag!!

Av Caroline Lensen - 18 augusti 2010 00:12

Nu börjar alla tider för olika möten på skolan att hamna på plats, men måste erkänna att jag är väldigt taggad för att börja plugga för att börja få någonting att göra. Bara hoppas att de verkligen kommer att funka med att vra hemma mamma på heltid och läsa 100%. Vissa dagar tvivlar jag verkligen på de men vissa dagar vet jag till 100% att jag kommer att klara de, så vi får väll se kommer att hålla er uppdaterade om mina studier.

Idag har jag och Melwin bara tagit det lugnt lekt en del och sjungt lite sånger, sen har han badat vilket han älskar att göra, sen jagar han katterna....han börjar arr krypa fortare men det roliga med katterna är att dom flyttar inte på sig...honan gör de men hanen han bara sitter kvar, så han skall vara glad att jag håller koll på dom annars skulle ju Melwin nypa honom hela tiden.

Min stackars älskling har jobbat hela dagen, han började klockan 0730, och slutade klockan 22.00 han åkte hemifrån klockan 6 och kommer inte hem förrän 00.30 och sen så måste han åka klockan 5 igen för att börja jobba klockan 7.

Måste vara jobbigt, fast han får skylla sig lite själv för jag sa till honom att han kunde sova hos mina föräldrar men han ville sova med mig :) gulligt ja men dummdristigt eftersom vi ändå skall åka ner till mamma och pappa i morgon och hjälpa dom att flytta. På fredag avgår nämligen flyttlasset till huset.


Så nu skall jag göra lite mat till älsklingen och sen skall jag slänga honom i säng så vkriver nog i morgon igen kram på er och hoppas att ni har haft en bra dag!!

Av Caroline Lensen - 16 augusti 2010 19:41

Idag är ingen bra dag så kommer inte att blogg någonting idag. Har tagit ett jobbigt beslut, men ett bra beslut jag vet att detta är det bästa men det gör ändå ont!! Kanske skriver i morgon vi får se hur de känns!! Kram på er!!

Av Caroline Lensen - 15 augusti 2010 13:42

VArför är min lilla skrutt så lessen!! Kan det vara tänderna tro...alltså varje gång han skall försöka sova så skriker han jättte mycket, och det spelar liksom ingen roll om han är jätte trött han skriker ändå så fort ögonen går igen spärrar han upp dom spottar ut nappen och skriker....Det gör ont att se honom så lessen och inte veta varför. Jag menar han äter som en häst så hungrig kan han inte vara. Kan det vara att han saknar tryggheten eftersom han inte ammar längre. Kan det vara så dom känner att när man tar ifrån dom ammningen känner dom sig försummade av närhet. MEn jag ger honom massa närhet ändå. Hmm jag vet inte jag hoppas att de inte håller i sig hur länge som helst för att vara vaken till 2 -3 på natten och sammtidigt försöka plugga kommer att bli tufft annars!!


Nu skall jag passa på att städa lite medans han äntligen sover för de gör han inte länge!! Puss och Kram på er!!

Av Caroline Lensen - 15 augusti 2010 11:25

Nu äntligen detta har jag väntat på att man skall kunna byta färg på texten som man skriver och inte alltid ha samma gammla tråkiga färg :) Så bara för det så kommer detta inlägget att få bli färglatt :). så vad har jag för planer för dagen...ja ni jag måste städa lite för i morgon får vi nog besök, sen så kommer ju älsklingen hem idag och vi har inte träffats på hela helgen så de skall bli mysigt. Sen blir det mycket det gammla vanliga idag, mata lilleman byta blöjor och gå ut med hunden :).


Vad har ni för planer för denna söndag då??

Av Caroline Lensen - 15 augusti 2010 01:09

Så nu var det klart, i torsdags var jag på KOmvux på möte och fick veta att jag har kommit in på dom kurserna jag har sökt. Så nästa vecka börjar jag att läsa på distans. Fem ämnen skall jag läsa så de kommer bli tufft att hinna med det och självklart lilleman så ni kommer nog att kunna se mig på nätterna vid datan ;).

Måste ju berätta något ganska komiskt, tre av mina kurser är tydligen helt och hållet över internett. Lektioner har man virituellt eller vad det nu heter. Så måste skaffa mig en cam, hörlurar och en mic. Känns ju kul att man skall sitta och visa sig i en cam för sina klasskompisar. Det skall bli en ny och intressant upplevelse.


Så vad har mer hänt...hmm inte så jätte mycket denna helgen har jag och Melwin varit ensama i lägenheten och vi saknar Magnus jätte mycket men eftersom att han började jobbet tidigt både lördag och söndag var han tvungen att sova hos mina föräldrar eftersom det inte går något tåg så tidigt på morgonen. Men i morgon kommer han hem så det blir bra :).


Saker och ting kommer att förändras här hemma nu och det kommer vara jobbigt ett tag men är ett måste för att de skall bli bra. De får svida ett tag för att alla skall få det bra. (Nej jag och magnus skall inte gå ifrån varandra!!!)


Nu vet jag inte vad jag skall skriva mer, vore kul med lite frågor i bloggen. :)

Av Caroline Lensen - 11 augusti 2010 19:50

NI får ursäkta den dåliga uppdateringen men det har varit lite mycket här. Vi har en sjuk liten kille vars ögoninflammation inte verkar vilja ge med sig. Sen är han i en konstig fas där han inte verkar kunna sova utan mamma jämte sig. HAn somnar och sen så fort jag flyttar på mig så vaknar han igen. Men om jag ligger jämte honom så sover han hur gott som helst. Idag skrek han jätteycket och var jätte trött och lessen och så fick vi och la oss i sängen och han somnade med en gång men när jag gick därifrån vaknade han efter 5 minuter, men då la jag mig jämte honom och råkade också att somna, och då sov han hur gott som helst i 3 timmar. Är de inte konstigt...??


Dåligt väder har vi också, nu tycker i alla fall jag att de har regnat lite för mycket. Finns ju inte så mycket man kan göra när det är så tråkigt väder. I morgon skall jag i alla fall på möte på Komvux, hoppas att det är bra nyheter och att jag får börja plugga nu.


Annars har här inte hänt sådär jätte mycket, nu skall jag leta rätt på mina betyg som jag skall ha med mig i morgon.

Sen måste jag också skriva att jag saknar min mamma och pappa och mina syskon och Emma såklart :) hoppas ni snart kommer och hälsar på. Mamma och pappa tittar nog förb i morgon så dom behöver jag inte sakna så jätte länge till :)


Just det ja ni får gärna skriva till mig också :) frågor eller kommentarer bara att skriva :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards