mammatillMelwin

Alla inlägg under december 2010

Av Caroline Lensen - 8 december 2010 00:50

Mina drömmar är nog ganska många men dom handlar mest om framtiden. Jag drömmer självklart om fler barn, att utbilda mig till frisör, ett hus ja och sånna saker.

Och syftar frågan på vad jag drömmer på nätterna :P så är det väldigt olika, ibland kommer jag inte alls ihåg mina drömmar och ibland vaknar jag upp av  mina mardrömmar.

Av Caroline Lensen - 8 december 2010 00:33

Ja som ni läste i mitt nlogginlägg igår då så satt jag uppe hela natten och när jag kom hem sov jag en timme med Melwin sen bestämde jag att jag skulle hålla mig vaken och istället för en gångs skull gå och lägga mig i tid. SÅ därför det inte vart så mycket bloggande, ägnade min tid åt lilleman :).

Så vad hände igår, jo jag hade slutprovet i Engelska A jag vet inte men jag tror att jag kommer bli godkänd eller jag hoppas det i alla fall :). Det var de sista momentet i Engelskan i alla fall så nu äör det bara att invänta betyget där ifrån. Sen så var jag på samtal angående Naturkunskap A som jag sökt till nästa termin och det verkade som att jag skulle komma in vi får väl se när brevet imper ner i brevlådan. Sen var jag och bokade en hälsokontroll på vårdcentralen för att kolla mina värden och se om allt är bra, tyvärr hade dom ingen tid förrän början på nästa år så får snällt och fint vänta tills dess men det gör inte så jätt mycket känns bra, nytt år och ett nytt liv så det blir bra.

Sen fixade jag också en provvakt som skall hålla koll på mig när jag gör Matteprovet på fredag, och så redde jag ut lite missad tid med min Samhällskunskapslärare så nu skall jag träffa honom på fredag jag tror det var klockan 9.00

Annars tog jag det som sagt lugnt igår med Melwin och bara myste, lekte lite och lyssnade på musik. Och så pratade jag med min underbara Christine en hel del under gårdagen också. Klockan 22.30 efter mycket gnäll från lilleman så somnade vi tillsammans :) hihi så himla mysigt.

Av Caroline Lensen - 6 december 2010 06:34

Nu börjar jag bli trött men det är ju egentligen inte så konstigt eftersom att jag har suttit uppe hela natten....har Engelska prov om 3,5 timme så har suttit uppe och pluggat på de. Fast först har jag ett annat möte i skolan om en kurs jag har sökt nästa termin :) hoppas att jag får komma in på den för då har jag kommit in på 3 av 5 kurser :)

Men jag funderar på att byta ut Historia A mot Webb design. Låter liksom roligare på nått sätt. Vi får se jag har inte funderat klart ännu.

Som sagt jag har suttit uppe hela natten och pluggat massa Engelska, har ett kapitel kvar som jag måste läsa och försöka lära mig glosorna. Jag kan inte glosorna helt men min lärare sa att huvudsaken är att jag vet vad dom betyder, och det tror jag i alla fall att jag gör :)

Skall bli väldigt intressant och se hur provet går faktiskt. För klarar jag detta och jag klarade de sista nationellaprovet så har jag G i Engelska A kan ni fatt liksom jag som trodde att jag skulle få IG. Haha kommer bli jätte glad om de visar sig att allt går bra idag :) ni får hålla tummarna för mig :)

Nu skall jag fortsätta att läsa lite till sen blir de duschen och göra sig i ordning för att gå ut i detta iskalla hemska väder...usch

Alltså det är jätte fint med snö men måste det vara så himla kallt liksom....?

Av Caroline Lensen - 5 december 2010 23:41

Så nu är Melwin hemma igen :) hans morfar och mormor kom med honom runt 17.00 idag hihi vad jag har längtat efter min lilla prins. Han hade haft det jätte mysigt och var på glatt humör när han kom hem. Dom hade också med hasn pulka så kanske blir en tur i morgon eller om vi skall vänta tills vi har beställt hans skor.

Melwin har ju frysit om fötterna och brukar ofta vara kall när vi kommer hem från en långpromenad. Överallt är han varm förutom på fötterna, så nu har jag hittat ett par skor som jag skall skicka efter i morgon

Men jag har hittat två olika och vet inte riktigt vilken av dom jag skall köpa...ni får gärna komma med åsikter vilka ni tycker är snyggast :)

 

  Skorna är hittade på http://www.barnskospecialisten.se


Tack Jessica för tipset av skomärke :) Sen har vi tänkt att köpa ullstrumpor till Melwin också för det står på beskrivningen av skorna att dom rekomenderar de eftersom att då blir de extra varmt. Sen skall vi köpa ett ullunderställ också bestående av tröja och byxor. Sen är Melwin redo för en iskallvinter :) och mycket pulkaåkning :)

Nu skall jag plugga på inför mitt Engelska prov som jag har i morgon Kram på er!!

Av Caroline Lensen - 5 december 2010 23:35

Idag har vi tvättat hemma så har inte funnits så mycket att ha på sig. Så jag har gått runt i mjukisbyxor och t-shirt hela dagen :)

Av Caroline Lensen - 5 december 2010 14:04

Idag är det så att min lillebrors underbara flickvän Emma fyller 18 år. Så därför skall jag ägna henne ett blogginlägg :)

Grattis på födelsedagen gumman :) Jag hoppas att din dag blir jätte bra med många fina presenter och mysiga stunder.

Nu finns det många fler saker du får lov att göra som du inte fick göra igår :)


Du får lov att gå på krogen

 Du får köpa folköl på Ica

Du får köpa snus och cigaretter ( vilket jag hoppas du aldrig börjar med )

Ta körkort

Skriva på papper själv

Betala avgift på biblioteket om du lämnar in böckerna försetn ;)

Du bestämmer nu själv vad du vill göra och inte vill :)


Finns säkert någonting jag har glömt men :)



   


Så slutligen Emma :) GRATTIS

och massa kramar

 

Av Caroline Lensen - 4 december 2010 22:50

Idag är alltså första natten som Melwin sover borta...han har ju sovit inne hos mormor och morfar i deras rum tidigare när vi har varit på samma plats. Men idag är första dagen som Melwin är helt borta ifrån sin mamma under natten....hmm för Melwin verkar det som att de går jätte bra, han har njutit av att få kvalitetstid med mormor och morfar. Och visst är det skönt att vara lite barnledig, men måste ju erkänna att de har varit mycket jobbigt också. Saknar min prins jätte mycket....men jag vet ju att han har det superbra där han är så.

Nu skall jag fortsätta plugga, kände bara för att skriva ett litet inlägg :) bloggar lite senare sen innan jag går och lägger mig för nu skall jag göra Rättskunkaps läxa....skall läsa tre olika fall och domar och sen skall jag jämföra dom och skriva lite vad jag själv tycker...har valt sexuellt ofredande, och måste ju säga att det är nästan så man blir mörkrädd när man läser att vissa får 3 månader trots att dom har våldförtsig på ett barn liksom. Medans om du skattefuskar i sverige finns det dom som får 10 år....är det viktigare med statens pengar än ett oskyldigt barns liv??

Av Caroline Lensen - 4 december 2010 00:48

Nu på kvällen kollade vi på Idol, men måste säga att jag tyckte att Jay och Olle skulle stått i final så är lite besviken. Men man kan ju inte alltid få som man vill :)

Melwin ville inte sova idag klockan 21.00 så efter mycket om och men så somnade han när klockan var 23.30, och så ringde min underbar vän Christine också. Hon är så söt och gullig. Men nu skall jag sätta mig och plugga lite sen blir det sängen i någorlunda tid, tänkte jag i alla fall.

Skall försöka få tid att lägga in lite bilder i morgon, hoppas jag. Har ju så himla mycket att göra denna helgen :( Har två stora inlämningar som skall vara klara på söndag. Plus slutprovet i Engelska på måndag som jag måste öva på.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards