mammatillMelwin

Alla inlägg under juni 2010

Av Caroline Lensen - 7 juni 2010 17:56

Har hunnit tvätta fyra tvättar under dagen så nu har vi bokat tvättstugan för att hänga upp tvätten eftersom det inte finns så mycket plats här uppe. Men jag har tvättat i mammas och pappas tvättmaskin för då luktar tvätten gott för deras tvättstuga är så himla dålig så tvätten luktar surt!!

Lilleman ligger och sover nu äntligen efter att ha sovit enbart 1 timme på hela dagen!! Men han sov gott i natt han vaknade vid 4 och somnade om vid 05.30 efter att ha fått välling och då sov han till klockan 09.50 Så vällingen verkar ha gjort susen får gå iväg och köpa ett jätte paket för det får aldrig ta slut :), vill inte ha tillbaka skriknätterna för dom var hemska!!!


Av Caroline Lensen - 7 juni 2010 13:35

Idag är det en ny vecka igen :) tiden går så himla fort det är helt sjukt känns inte som man hinner med någonting utan tiden bara rinner iväg!

Idag händer inte så jätte mycket har väldigt ont i magen så det blir en slappar dag och så måste vi tvätta också för finns inte så mycket kläder som är rena.

Sen håller jag på och kollar runt lite på nätet efter möbler till lägenheten!

Räknar verkligen dagarna det skall bli så kul :)

Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva och om jag skriver massa nu så kommer det bara att bli blajblaj så bättre jag låter bli :)

Ni är väldigt dåliga på att kommentera eller skriva till mig vad ni tycker eller om ni vill veta någonting! :) Kram

Av Caroline Lensen - 6 juni 2010 18:31

Ja som ni alla vet eller som jag tror att jag har nämnt i alla fall så har vi fått lägenhet :) Kontraktet är påskrivit och iväg skickat så det borde komma i retur nästa vecka! Så nu räknar vi dagarna till vi får flytta in den 15e, fast vi kommer inte kunna flytta den 15:e eftersom Magnus jobbar då men denna månaden blir det flytt. Det jobbiga blir väll att Magnus måste pendla så börjar han klockan 7.00 så måste han börja åka klockan 05.08, men det får vi stå ut med. Han har sagt att det är okej så vi kämpar tillsammans.

Så nu håller vi på och letar efter en soffa och hoppas på att hitta något snyggt :) Även köksbord och en sängstomme och lite till är vi på jakt efter. Så är det någon som har några möbler till övers eller som ni inte behöver så är det bara att hojta till :).

Nu skall jag hitta på något annat än att bara sitta här vid datan :) Kram på er!!


ÄLSKAR ER!! MELWIN OCH MAGNUS!!!!!

Av Caroline Lensen - 6 juni 2010 18:25

Nu är veckan och helgen slut och i morgon börjar ytterligare en ny vecka!! Känns intye som att man hinner med någonting alls längre!! Så vad har man gjort under helgen?? Ja här har det varit till att ta det lugnt, igår var vi på City Gross vilket egentligen skulle skett i fredags men det blev inte så. Efter vi vart på City Gross så åkte vi hem och käkade lite och kollade på en film, tyvärr blörjade filmen lite sent och vi kom inte i säng förrän klockan var 1 eller nått.

Sen måste jag ju uppdatera lite när det gäller Melwin, har ju skrivit mycket om att han sover dåligt osv. Så nu har jag börjat att ge ´honom gröt (samma som tidigare) vid klockan 20.00 och sen så ger jag honom välling när han vaknar någon gång runt 22.00-00.00 då sover han mycket bättre då vaknar han bara en gång på natten och det känns väldigt skönt men kanske inte skall skrika jippi ännu för detta har bara provats i 3 dagar så vi fortsätter och hoppas att det skall funka.

Sen kan jag också meddela att mammas lille skrutt börjar få en tand :) man kan känna den och se en liten vit sak som tittar upp längst ner. Shit alltså tiuden går så himla fort!! Så nu har vi börjat med tandborstning också, inte för att Melwin bryr sig så mycket han försöker bara tugga på den :).


Av Caroline Lensen - 4 juni 2010 10:20

Igår var det bilfärd hela dagen! Vi var och kollade på tre olika hus med mamma och pappa, som funderar på att köpa hus. Så med i bilen var det jag, Melwin, min lillebror och min mamma och pappa. 

Fast jag tror inte att funderingarna bara är funderingar längre utan om allt går vägen så är dom nog husägare inom ett par månader så vi håller tummarna för det!! Och så hoppas vi att dom köper ett av dom husen vi kollade på igår som ligger 15 minuters bussresa in till Falköping där vi har fått våran lägenhet :). 

Vi var också och kollade på det området där vi har fått lägenhet. Vi har ju liksom inte sett hur det ser ut varken i området eller lägenheten! Och stackars Magnus vet fortfarande inte hur de ser ut där. Men det var fint såg mysigt ut och de människor vi såg var bara äldre damer. 

Efter tre husvisningar var vi trötta och hungriga så det blev käk på Sibylla sen åkte vi hem och handlade lite sen blev det film och godis, men för mig blev det att avbryta mitt i filmen och gå och natta min lille älskling och då somnade jag också så det blev ingen film för mig igår men det gjorde inte så mycket för jag var helt slut. 

Idag är det inte så mycket planer på schemat så vi får väll se älsklingen är ju ledig så vi får se han kanske vill hitta på något :). Runt halv fem skall vi åka med mamma och pappa och mina bröder till City Gross i Kungälv i alla fall så tills dess vet jag inte vad vi skall göra :) 

Men njut i det fina vädret och kram till er så skriver jag lite senare kanske.

Av Caroline Lensen - 2 juni 2010 22:19

Tack för en helt underbar dag med dig älskling!! Det var verkligen jätte mysigt. Dagen resulterade i thai käk på en thai restaurang, sedan åkte vi ner till stan och käkade lite glass och sedan blev det slottsskogen där vi träffade en gammal klasskompis till mig och hennes kille och en vän till henne så vi satte oss faktiskt ner med dom och snackade med dom en stund. Och sedan åkte vi hem efter en helt underbar dag med världens bästa!!!!! 

Och jag måste också få tacka min underbara mamma och pappa för att dom alltid ställer upp för Melwin!! 

Mycket kärlek i detta blogg inlägget :) Men det gillar vi!!

Av Caroline Lensen - 2 juni 2010 14:38

Idag firar jag och Magnus två år tillsamman!! 

Tiden har gått så himla fort och vi har hunnit med mycket under dom här två åren :), förlovning, barn, flytt och giftemål. 

Känns helt skumt att tiden bara har försvunnit iväg. Jag minns forfarande när vi träffades eller veckorna innan vi träffades för första gången.

Jag och Magnus träffade varandra via E-kontakt, en sida här på internett. Vi skrev till varandra några rader och sedan pratade vi vidare på msn.

Helt plötsligt utan att tänka mig för så frågade jag efter hans telefon nummer. Då var jag inte säker på om han skulle ge det till mig eller inte....men jag fick det och jag ringde upp honom ganska så direkt.

Första, andra och tredje kvällen pratade vi med varandra hela natten, vi pratade om allt och vi hade fortfarande saker att säga varandra, pirret i magen fanns där men kunde man verkligen bli kär i någon över telefon??? Jag lugnade mitt sinne och tänkte detta kanske bara varar en stund kanske hör han inte av sig mer kanske var jag bara en rolig grej för honom. Men vi snackade med varandra i 3 veckor innan vi bestämde att vi skulle träffas. Han skulle komma hem till mig. Vi skulle mötas vid systembolaget i Karlstads centrum. 

Jag var så nervös hela den dagen gick jag runt och funderade tänk om han visar sig vara något helt annat än vad han har uppgett sig för att vara, tänk om han inte är den personen som jag har inbillat mig att han är???

Var det så smart av mig att bjuda hem honom till mig att sova där?? Många i min omgivning tyckte inte det var en sån bra idé han kunde ju vara en mördar......Stunden var inne då jag gick gatan fram och vi slutligen mötte varandra, det var en nervös känsla och värmen ute gjorde inte saken bättre. Båda var vi nog nervösa och sa inte så jätte mycket till varandra, men det kändes ändå bra.

Och nu sitter jag här två år senare gift och mamma till hans barn och det känns helt underbart!! Jag tänker vilken tur det var att jag satte mig vid datorn just den dagen och vågade skicka iväg några rader till honom. Tänk om han inte hade svarat.

Jag älskar verkligen dig Magnus och jag hoppas att du vet och att du känner det!! 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards