mammatillMelwin

Alla inlägg den 10 juni 2010

Av Caroline Lensen - 10 juni 2010 23:04

Så då var det Torsdag igen, undrar hur många torsdagar man egentligen har varit med om här i livet...jag vet att jag i alla fall föddes på en torsdag, en skärtorsdag till och med.


Så vad har man gjort idag?? Dagen började klockan 8.20 då gick jag och lilleman upp, fast Melwin var jätte trött och ville inte alls gå upp så tidigt han som är van vid att få sova till halv tio tio. Men idag skulle vi ner på stan och träffa en gammal klasskompis till mig sen grundskolan. Så vi skulle ses klockan 10 nere vid Domkyrkan. 

Vi vart lite sena jag och Melwin men hon var fortfarande kvar så vi gick in på Smart Eyes och jag bokade en synundersökning för jag har länge och väl behövt ett par glasögon men inte riktigt känt att det vart någon prioritet eftersom mina glasögon brukar kosta runt 5000 kr men så fick jag syn på denna affären här för ett tag sedan och där skall tydligen alla glasögon kosta 995 kr oavsett styrka. 

Men jag trodde inte på detta utan tänkte det måste finnas några dolda avgifter som dom inte informerar om så jag boka en synundersökning och pratade med dom, och helt sjukt men sant det stämmer glasögonen kostar bara 995 kr, plus att dom hade vårerbjudande nu så man fick andra och även tredje paret för halva priset. Helt sjukt.

Så när vi gick in fick vi veta att det fanns en tid klockan 13.40

Vi tog ett varv på stan och kollade runt lite grann, och jag köpte en jätte fin mössa till Melwin sen fick han en jätte söt nalle från min gammlaklasskompis.

  

www.polarnopyret.se


Sen gick vi och tog en fika inne på Åhlens i nordstan, där vi satt och snacka lite och lilleman fick lite mat så han blev mätt och belåten. Sen var min klasskompis tvungen att gå för hon skulle hem till sin killes föräldrar och äta lunch med sin kille. Då uppsökte vi toalett och bytte blöja på Melwin och sen begav vi oss tillbaka till glasögonaffären :)

När vi kom dit och jag fick gjort min synundersökning så fick jag reda på att min syn hade blivit sämmre, inget jag blev förvånad över direkt eftersom den brukar pendla upp och ner, klart är det tråkigt men men vad skall man göra, jag har dom ögonen jag har och får väll vara tacksam för att jag inte är blind.

Sen var det dags att välja bågar och snacka om beslutsångest när det finns typ 200 par att välja mellan. Men efter lite hjälp, tips och smakråd hade vi hittat tre par, men det fick bli två och så skall jag fundera på om jag skall ha det tredje eller inte för om jag vill ha det så kan jag beställa dom när jag hämtar ut dom andra och då kommer dom bara att kosta 500 kr. Helt sjukt hur kan ett par glasögon där kosta mellan 995 - 500 kr när dom på andra ställen kostar ca 5000, är dom andra företagen så fräcka för att dom vet att folk måste ha det?? Jag menar jag skulle ju inte klara mig utan min aglasögon då skulle jag ju vara tvungen att skaffa mig en ledsagare....

När beställningen var klar så tog vi spårvagnen hem och lagade lite mat, sen var jag jätte trött så jag passade på att ta en liten vila med lilleman för att sedan sitta och prata lite med mamma och pappa och kolla lite på tv och nu sitter man här, Melwin har äntligen somnat efter ca 1,5 timmes försök. Stackars liten att han har så svårt att sova det är jobbigt att se när ögonen är röda och nästan rinner av trötthet.


Nej nu skall jag kolla runt lite på blocket och se om jag kan hitta nått fint till lägenheten, som sagt vi behöver nästan allt så har ni nått ni inte vill ha utan vill sälja typ en soffa :) så hojta till. 

Godnatt och sov så gott :)


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards