mammatillMelwin

Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Caroline Lensen - 24 juni 2010 23:18

Idag har jag och mina älsklingar haft en underbar dag nere på stan. Vi åkte ner vid halv ett så följde vi med min lillebror till tågstationen eftersom han och hans tjej skulle ta tåget till Falköping och låna våran lägenhet. Sen när dom hade åkt så gick vi inte på Västtrafik och köpte ett Regionen Runt kort till Magnus så att han kan ta sig hemmifrån till jobbet. Sen gick vi äntligen för att hämta mina glasögon som jag har väntat så himla länge på, två par var det och dom var jätte fina :) Inga bilder har jag kunnat ta eftersom jag inte har någon kamer :( den är fortfarande "borta" fast jag har slutat tapp hoppet om den. I alla fall så beställde jag ett par till glasögon eftersom jag även skulle få det tredje paret för halva priset, men så frågade hon mig om jag ville ha dom som solglasögon istället och då skulle dom kosta 600 för solglasögon med min styrka....helst sjukt ju hur kan det vara så himla billigt. Jag räknade ut att jag kan köpa 8 par glasögon för samma pris som ett par har kostat för mig.

När glasögonen var uthämtade så gick vi och köpte lite mat och tog med oss och satte oss i Bältespennaparken, där även Melwin satt på filten och han tyckte det var jätte kul.


Sen tog vi ett varv inne i Saluhallen, det var ju hundra år sedan jag var där inne kommer inte ens ihåg hur det ser ut. Sen gick vi runt på stan ett tag och Melwin käkade mat på gräsmattan vid domkyrkan och lyssnade på musik när han avnjöt sin lasagne.


Sen skulle vi möta Melwins mormor som också skulle köpa glasögon, hon lyckades få en synundersökning direkt och hittade två jätte fina bågar som verkligen passade henne så dom beställde hon, medans pappa och min andra lillebror väntade på att vi skulle åka vidare till barnens Hus där vi köpte Melwin en ny bilbarnstol.

Han satt som en prins och inga mer stora krokodil tårar för att det är för trångt. Mammas prins skall ju sitta som en prins också :)

www.barnenshus.se


Jag måste bara länka till synaffären där jag köpte glasögon och rekomendera dom, vet inte hur det är i andra städer men personalen i Göteborg är i alla fall jätte trevlig och jag gick därifrån supernöjd, både med Glasögonen och Priset.


http://www.smarteyes.se


Nu sitter jag bara här utmattad och trött så skall snart gå och sova för natten och imorgon väntar nya äventyr. Hoppas ni också haft en bra dag!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards