mammatillMelwin

Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Caroline Lensen - 4 juni 2010 10:20

Igår var det bilfärd hela dagen! Vi var och kollade på tre olika hus med mamma och pappa, som funderar på att köpa hus. Så med i bilen var det jag, Melwin, min lillebror och min mamma och pappa. 

Fast jag tror inte att funderingarna bara är funderingar längre utan om allt går vägen så är dom nog husägare inom ett par månader så vi håller tummarna för det!! Och så hoppas vi att dom köper ett av dom husen vi kollade på igår som ligger 15 minuters bussresa in till Falköping där vi har fått våran lägenhet :). 

Vi var också och kollade på det området där vi har fått lägenhet. Vi har ju liksom inte sett hur det ser ut varken i området eller lägenheten! Och stackars Magnus vet fortfarande inte hur de ser ut där. Men det var fint såg mysigt ut och de människor vi såg var bara äldre damer. 

Efter tre husvisningar var vi trötta och hungriga så det blev käk på Sibylla sen åkte vi hem och handlade lite sen blev det film och godis, men för mig blev det att avbryta mitt i filmen och gå och natta min lille älskling och då somnade jag också så det blev ingen film för mig igår men det gjorde inte så mycket för jag var helt slut. 

Idag är det inte så mycket planer på schemat så vi får väll se älsklingen är ju ledig så vi får se han kanske vill hitta på något :). Runt halv fem skall vi åka med mamma och pappa och mina bröder till City Gross i Kungälv i alla fall så tills dess vet jag inte vad vi skall göra :) 

Men njut i det fina vädret och kram till er så skriver jag lite senare kanske.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards