mammatillMelwin

Alla inlägg den 23 juni 2010

Av Caroline Lensen - 23 juni 2010 23:00

Idag tog vi tåget klockan 10 till Falköping, pappa körde oss ner och vi tog Melwin i bärsele och satte oss på tåget. Väl framme i Falköping så gick vi in på Ica och köpte lite bröd så vi kunde äta frukost i våran fina lägenhet. Sen skulle vi gå hem, hmm men helt nya i stan och aldrig gått från stationen så gick vi lite fel och istället för att det skulle ta 10 minuter så tog det 30 minuter, men men ingen skada skedd eftersom det var fint väder och vi svävade på moln för att vi skulle till VÅRAN lägenhet.


Vi har plockat i ordning i våran lägenhet och gjort i ordning hyfsat, finns en del kartonger kvar att packa upp och en del påsar men eftersom mamma och pappa kom och hämtade oss så kunde vi inte fortsätta idag, utan får fortsätta nästa vecka, men vi är på god väg så det känns skönt.

Däremot har vi ett litet bekymmer för när vi var på väg hem så grät våran lille skrutt för att han vill inte sitta i sin babystol mer, den är nog för liten men den skall räcka till nio månader men han gillar inte att ligga ner utan vill ha en stol där han kan sitta, så imorgon skall vi se om vi kan hitta en ny till lillplutten så han sitter bra och är glad för det är ju a och o.


Imorgon skall jag äntligen få åka och hämta ut mina glasögon :).

Men nu skall jag ta och titta runt lite på datan och snacka lite på msn sen skall jag sova och hoppas på att lilleplutten fortsätter att sova.


Natti natti på er sötnosar

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards