mammatillMelwin

Alla inlägg under juni 2010

Av Caroline Lensen - 21 juni 2010 14:59

Så nu har vi flyttat in våra saker i våran lägenhet, det var tungt och jobbigt men värt besväret för lägenheten var jätte fin. 

Vi hade kollat lite fel för vi trodde att vi skulle bo i ett höghus men det var det inte så när vi kom dit och fick se att vi skulle bo i ett låghus och det inte fanns någon hiss så vart vi ju lite besvikna för vi hade hoppats att slippa bära så mycket. Och inte bara det de va spiraltrappor och högsta våningen...men nu är allt i lägenheten dock inte på plats för det ser just nu ut som ett bombnedslag, men vi får packa upp lite i taget och de får ta den tid de tar nu har vi en lägenhet med våra saker i så de känns jätte bra.

Bilder kommer på lägenheten när vi har fått lite ordning.

Och jag måste passa på att tacka alla för hjälpen utan den hjälpen vi fick igår hade vi aldrig klarat de, kommer inte kunna säga tack nog.


Så nu går vi bara i väntans tider på att få flytta in, men först skall vi fira midsommar med familjen. Och måste ju tala om för er som såg att vi sökte hundvakt att de löste sig, vi köpte en hundbur och så fick Obelix följa med, han älskar ju att åka bil så de blev jätte bra för honom.


Kram på er nu skall jag göra mig i ordning och gå ut en sväng :) Puss på er

Av Caroline Lensen - 20 juni 2010 01:00

I morgon...eller egentligen idag så skall vi se våran lägenhet för första gången. Helt sjukt att det äntligen har kommit till den dagen. 

Så nu har vi handlat soffor, köksbord, soffbord och lite små saker. Sen fattas det bokhylla och massa smått som t.ex lampor men allt kommer succesivt, lite itaget inget att stressa för vi har i alla fall våran lägenhet. 

Sen hade vi lite problem med hur vi skulle göra med hunden eftersom vi bara skall flytta alla saker i morgon och sen åka med tillbaka till Göteborg för att fira midsommar här. Men hittade en hundbur på blocket som pappa och Magnus åkte och hämtade så nu får han följa med istället. Kul för honom slipper han sitta ensam.


Så vad har man gjort idag, jag och mamma har suttit bänkade framför tv:n och kollat på bröllopet. När det gäller kungafamiljen så tänker jag inte yttra mig om min åsikt men bröllopet var fint och kul att titta på så måste säga Grattis till Victoria och Daniel att dom äntligen fick gifta sig med varandra. 


Nu skall jag gå och sova för imorgon väntar en lång dag med mycket bärande och mycket spänning :) 


Sov så gott och dröm så sött Kram på er!!

Av Caroline Lensen - 17 juni 2010 14:08

Idag kom nyckeln på posten till våran lägenhet :) eftersom vi flyttar på söndag så kan vi ju inte hämta nycklarna då eftersom det är stängt. Men dom var gulliga och skickade en nyckel så att vi kan komma in i lägenhetn. 

Vi är fortfarande på jakt efter saker till lägenheten för att det skall bli komplett vilket kommer ta sin lilla tid, det som skall inhandlas innan söndag är i alla fall köksbord och stolar och soffbord. Vi vet vilket soffbord vi skall ha värre med köksbord...så är de någon som känner någon eller som har ett köksbord till övers så är det bara att hojta till. 

Vi behöver egentligen en bokhylla också men det får vi ta sen vi får ta lite i taget :) det är ju våran lägenhet, vårat hem och nu skall de göras till vårat. 

Våran första lägenhet som gifta, känns helt ofattbart kul. 


Så nått annat som hänt....hmm ja vi var på BVC igår och Melwin vägde 8780 gram och var 72 cm lång hans huvudomfång var 47 cm och första tanden håller på och växer fram. 

BVC-sköterskan sa att han verkar väldigt med och aktiv och väldigt pratglad, så hon frågade mig om jag får sova någonting, och nej det är inte mycket men det gör inte så mycket jag har ju en guldklimp som förgyller min dag :). 


Några planer för sommaren, nej det har vi faktiskt inte eller jo en sak finns inskriven på vårt sommarschema och det är att vi skall på dop den 4 juli, så vi håller på och försöker hitta någon som kan passa våran hund under den dagen....men det verkar bli svårt så vi får se hur vi skall lösa de. Någon frivillig??


Nu skall jag göra lite mellanmål som Melwin skall få när han vaknar så puss på er!

Av Caroline Lensen - 15 juni 2010 13:42

Så en uppdatering av vad som händer...inte så jätte mycket :) vi bara går i väntans tider att få flytta. Men från och med idag är lägenheten våran men Magnus jobbar hela veckan så det får bli på Söndag som vi flyttar. Så nu har vi köpt jätte fina soffor :) skall lägga ut bilder sen när vi flyttat in i lägenheten och ställt sofforna på sin rätta plats, just nu står dom i mammas och pappas vardgasrum. 

Annars har det inte hänt så jätte mycket tagit det väldigt lugnt och nu äntligen har vädret börjat bli lite bättre, tänkte vi skulle ha gått till slottsskogen idag men så tråkigt att gå själva så vi väntar jag och Melwin kanske kan göra de någon annan dag.

Nu skall jag passa på att gå in och duscha medans Melwin sover!

Puss och Kram på er!!

Av Caroline Lensen - 12 juni 2010 20:03

Så idag var det lördag och älsklingen har varit ledig idag, och det är han i morgon och på måndag också. Men vi har inte gjort så jätte mycket mest tagit det lugnt sen var vi nere på Frölunda Torg en sväng och tittade lite eftesom Melwin behöver nya kläder.

Sen har jag suttit en del vid datan och kollat lite på soffor och så...hittade två jätte fina som vi skall åka och titta på i morgon klockan 11 hoppas att dom är fina för då köper vi dom så är det en ska mindre att ordna till lägenheten :)

Just nu sover Melwin och jag sitter vid en dator och min andre hälft sitter vid en, så så romantiska är vi :P haha

Nej nu skall jag se om jag kan försöka hitta ett snyggt köksbord också så är dom två största grejerna ordnade i alla fall!

Kram på er :)

Av Caroline Lensen - 12 juni 2010 11:25

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7289486.ab


Vad fan är det för jävla idioter som beter sig på de här sättet!!??

Har dom inget vett innanför pannbenet för fem öre eller vad är det som är fel.

Det sker så himla mycket vålödtäckter just nu så det är helt sjukt, vad tänker folk med varför gör man en sån sak?? Jag skulle så gärna vilja veta varför?? Hur idioterna tänker!!

Tänker dom alls på dom människor vars luiv blir förstörda? Dom stackars tjejer som blir utsatta för detta, som kommer plåga dom resten av deras liv??

Och vad får dom för straff ingenting vart är vårat samhälle på väg liksom??

1 år för våldtäckt och ett par år för skattefusk är det rätt?? Det är altså värre att fuska med skattepengar än att våldföra sig på en kvinna? Hur fan kan det vara så. Nej ett skott i pannan på dom eller vad som helst, ta bort dom härifrån eller utsätt dom för det dom utsätter sitt offer för!! Nej usch var bara tvungen att skriva av mig! Blir så jävla irriterad!

Av Caroline Lensen - 10 juni 2010 23:04

Så då var det Torsdag igen, undrar hur många torsdagar man egentligen har varit med om här i livet...jag vet att jag i alla fall föddes på en torsdag, en skärtorsdag till och med.


Så vad har man gjort idag?? Dagen började klockan 8.20 då gick jag och lilleman upp, fast Melwin var jätte trött och ville inte alls gå upp så tidigt han som är van vid att få sova till halv tio tio. Men idag skulle vi ner på stan och träffa en gammal klasskompis till mig sen grundskolan. Så vi skulle ses klockan 10 nere vid Domkyrkan. 

Vi vart lite sena jag och Melwin men hon var fortfarande kvar så vi gick in på Smart Eyes och jag bokade en synundersökning för jag har länge och väl behövt ett par glasögon men inte riktigt känt att det vart någon prioritet eftersom mina glasögon brukar kosta runt 5000 kr men så fick jag syn på denna affären här för ett tag sedan och där skall tydligen alla glasögon kosta 995 kr oavsett styrka. 

Men jag trodde inte på detta utan tänkte det måste finnas några dolda avgifter som dom inte informerar om så jag boka en synundersökning och pratade med dom, och helt sjukt men sant det stämmer glasögonen kostar bara 995 kr, plus att dom hade vårerbjudande nu så man fick andra och även tredje paret för halva priset. Helt sjukt.

Så när vi gick in fick vi veta att det fanns en tid klockan 13.40

Vi tog ett varv på stan och kollade runt lite grann, och jag köpte en jätte fin mössa till Melwin sen fick han en jätte söt nalle från min gammlaklasskompis.

  

www.polarnopyret.se


Sen gick vi och tog en fika inne på Åhlens i nordstan, där vi satt och snacka lite och lilleman fick lite mat så han blev mätt och belåten. Sen var min klasskompis tvungen att gå för hon skulle hem till sin killes föräldrar och äta lunch med sin kille. Då uppsökte vi toalett och bytte blöja på Melwin och sen begav vi oss tillbaka till glasögonaffären :)

När vi kom dit och jag fick gjort min synundersökning så fick jag reda på att min syn hade blivit sämmre, inget jag blev förvånad över direkt eftersom den brukar pendla upp och ner, klart är det tråkigt men men vad skall man göra, jag har dom ögonen jag har och får väll vara tacksam för att jag inte är blind.

Sen var det dags att välja bågar och snacka om beslutsångest när det finns typ 200 par att välja mellan. Men efter lite hjälp, tips och smakråd hade vi hittat tre par, men det fick bli två och så skall jag fundera på om jag skall ha det tredje eller inte för om jag vill ha det så kan jag beställa dom när jag hämtar ut dom andra och då kommer dom bara att kosta 500 kr. Helt sjukt hur kan ett par glasögon där kosta mellan 995 - 500 kr när dom på andra ställen kostar ca 5000, är dom andra företagen så fräcka för att dom vet att folk måste ha det?? Jag menar jag skulle ju inte klara mig utan min aglasögon då skulle jag ju vara tvungen att skaffa mig en ledsagare....

När beställningen var klar så tog vi spårvagnen hem och lagade lite mat, sen var jag jätte trött så jag passade på att ta en liten vila med lilleman för att sedan sitta och prata lite med mamma och pappa och kolla lite på tv och nu sitter man här, Melwin har äntligen somnat efter ca 1,5 timmes försök. Stackars liten att han har så svårt att sova det är jobbigt att se när ögonen är röda och nästan rinner av trötthet.


Nej nu skall jag kolla runt lite på blocket och se om jag kan hitta nått fint till lägenheten, som sagt vi behöver nästan allt så har ni nått ni inte vill ha utan vill sälja typ en soffa :) så hojta till. 

Godnatt och sov så gott :)


Av Caroline Lensen - 8 juni 2010 23:28

Så nu var det ytterligare en tisdag tíll spillo, har inte gjort så jätte mycket idag faktiskt mest tagit det lugnt och plockat lite. Har haft en liten som bara sovit 1,5 timme på hela dagen. Men just nu sover han i sin säng som en liten stock tills han vill ha vällingen :). Sen så har jag städat vårat rum och börjat packa ner saker i kartonger lagom till vi skall flytta. Nu verkar det som att det blir den 17 i alla fall om nu alla kan då :).


Imorgon är min älskling ledig och vad vi skall hitta på det vet jag faktiskt inte vi har inget direkt inplanerat. Allt beror ju lite grann på vädret också.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag skall skriva skall nog snart gå och lägga mig och sova!!

Så hoppas att ni haft en bra dag och att ni somnar gott natti natti på er :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards