mammatillMelwin

Alla inlägg under februari 2010

Av Caroline Lensen - 20 februari 2010 18:53

Hmm idag har det inte hänt sådär jätte mycket det är ju massor med snö ute helt galet alltså...och måste få gnälla lite vart fan är alla jävla plogbilar det är ju helt sjukt går ju knappt att komma fram på gångbanorna. Men men det är ju bara att pulsa fram. Annars som sagt har det inte hänt sådär jätte mycket, vi har tagit det lugnt och jag har hjälpt min mamma och hennes kusin litegrann...det är nämligen så att dom gick en pilgrimsled förra året (jakobsleden) dom gick inte hela men dom gick i 14 dagar typ, och nu har dom fått i uppdrag att hålla ett föredrag om detta!! Och detta skall ske den 14e mars så nu kämpar dom varje helg för att få ihop det så att det skall bli bra, men dom börjar ju i olika ändar så jag försökte att hjälpa dom att organisera sig lite grann :) Men jag tror nej jag tror inte jag vet att det kommer att bli jätte bra!! Dom är så himla duktiga!

Bara dom samlar sig och tror på sig själa så kommer det att gå jätte bra!

Nej nu har vi lagat mat det blir potatisgratäng med skinka i, kommer att bli kanon gott!! Sen blir det chips dricka och melodifestivalen, hoppas att det är några bra med idag, för förra veckan tyckte jag inte att det var några som var sådär jätte bra.

Och så måste jag uppdatera er om Melwin, han fick ju spruta igår och han har varit gör pigg ingen feber eller någonting, så himla duktig liten kille vi har!! Och sen så fick han lite gröt igår också....visserligen fick han inte i sig sådär jätte mycket men han såg klart intresserad ut!! Nu vaknar plutten och maten e snart klar så nu blir det slut på skrivandet.

Kram på er

Av Caroline Lensen - 19 februari 2010 10:03

Nu är lilleman äntligen fått sin 3 månaders spruta, men däremot var det inte lika roligt med vikten han vägde 6730 g och var 67,3 cm lång längden och huvudmåttet ligger han fortfarande en bit över sin växtkurva men när det gäller vikten så har han sjunkit tillbaka till normal från att ha legat ca 3 streck över sin växtkurva. Men vi frågade lite vad vi skulle göra åt det och hennes tips var att vi skulle börja ge honom gröt på kvällarna för att se om de är så att han kanske växer för fort och inte riktigt nöjer sig med mammas mat.

Den 11 mars skall vi tillbaka till BVC och väga och mäta honom och så skall vi även få reda på lite grann om smakprover lite tips och så på vad man skall och kan ge honom. Så ikväll blir första smakprovet och jag skall låna mammas kamera och fota så att ni får se :).

Nu skall jag käka lite frukost och sen så skall vi vänta på att mamma slutar så att vi kan åka och hämta henne sen skall vi åka och jobba på kontoret några timmar sen tänkte jag att vi skulle åka  och köpa en söt liten tallrik och en sked till Melwin :), lagom till hans första smakprov.

Så jag önskar er alla en kanon dag så uppdaterar jag under dagen :) 

Av Caroline Lensen - 18 februari 2010 23:33

Inte hänt sådär jätte mycket sen jag skrev sist....nattade Melwin men det gick inte så bra han bara skrek så vi gick ut en promenad och la honom i hans vagn och då dröjde det inte många minuter innan han somnade. Vårat lilla hjärta!! Fan vad man känner sig värdelös när dom bara skriker och tårarna bara sprutar!! usch blir så himla ledsen när det blir så!

Annars har jag bara suttit här vid datan och kollat runt lite grann på nätet och nu blir det snart sängen eftersom vi skall upp tidigt i morgon.


Så natti natti på er och sov så sött!!!

  

Av Caroline Lensen - 18 februari 2010 19:07

IDag vaknade vi klockan 9.00 eftersom att Magnus skulle vara på Arbetsförmedlingen klockan 11 och vi skulle gå ner dit och det tar ca 40 minuter, eftersom att det är en hel del snö ute och trögt att dra vagnen. För jag och Melwin var tvugna att följa med eftersom min kära älskling inte hittar dit ner själv. Så vi gick ner till Frölunda Torg och därifrån till Arbetsförmedlingen där han skulle på ett handledningsmöte så jag och Melwin fick vänta utanför i ca 40 minuter. Igår var jag förrästen nere på pappas kontor tillsammans med mamma, pappa och Melwin och jobbade lite grann. Kul faktiskt det är inte så tråkigt som man tror.

Efter vi hade varit på Arbetsförmedlingen så gick vi hem och lagade lite mat som resulterade i ost och skinksås med pasta. det var faktiskt gott och under tiden så kollade vi på en film. Sen var meningen att jag skulle åka ner till kontoret...pappa ringde och sa till mig att göra mig i ordning så jag gjorde de och klädde på Melwin kläder och helt plötsligt så ringer mamma och säger att det inte blir något kontor idag....hmm...jaja det blir i morgon istället för i morgon slutar mamma klockan 12 så då skall vi åka och jobba lite på kontoret.

Sen så har det inte hänt så mycket annat än det vanliga mata Melwin och natta honom..han har sovit väldigt dåligt dom senaste dagarna och gråtit och skrikit en hel del och jag vet inte vad det beror på, men han har fått börja med sina magdroppar igen så får vi se om det hjälper. Sen så pratade jag med BVC häromdagen och dom sa att det kan också vara så att han är i någon så kallad tre månaders utveckling som gör att han är lite gnällig. Men i morgon skall vi till BVC så får prata lite mer med dom i morgon och se om jag kan få något svar.

Skriver kanske lite senare så puss och kram på er så länge

Av Caroline Lensen - 17 februari 2010 14:59

Idag vaknade lilleman ganska tidigt och har varit vaken till och från hela natten, så nu har jag gjort i ordning i det rummet som vi sover i och ställt upp en säng till, skall se om det är för att han ligger så nära mig som han vaknar hela tiden och vill ha mat. För när han sover hos sin mormor och morfar så vaknar han inte så ofta. Så vi får prova det ikväll.

Annars idag så har jag som sagt gjort i ordning i det rummet som vi sover i och vikt kläder, dammsugit och så bäddat i ordning en säng till Melwin.

Nu sitter jag här och äter lite chips :) och väntar på att min pappa skall ha besiktat klart bilen för sen så skall han komma förbi och hämta mig och Melwin för vi skall ner till pappas kontor och jobba lite, så för er som inte hört det så håller jag på och försöker lära mig en liten del av det arbete som min pappa göra så jag kanske kan sitta där och jobba lite :). Och igår när jag letade runt lite på olika utbildningar så hittade jag en utbildning som jag tänkt söka till Augusti. ( Ekonomiassistent ).

Sen så ringde jag BVC idag och dom hade äntligen fått Melwin journaler så nu ska han äntligen nästan 3 veckor försent få sin 3 månaders spruta.

Nä nu skall vi göra oss i ordning men skriver kanske lite senare!

Kram på er

Av Caroline Lensen - 16 februari 2010 22:20

 



 

Ny duschad :)


 

Sover sött


 



 

Mammas och Pappas Sötnos


  

Tuffa killen ;)

Av Caroline Lensen - 16 februari 2010 22:10

  


Alltså nu skall jag tillägna ett inlägg åt dig lilla gumman...lilla och lilla ;).

Alltså det är sjukt hur länge vi har känt varandra vi träffades första gången när vi gick i 7:an tillsammans på Vasa, dock så umgicks vi inte så jätte mycket med varandra när vi gick i skolan men av någon konstig anledning eller konstig och konstig av någon lycklig andledning så tog vi upp kontakten med varandra efter vi hade slutat nian och vi började umgås med varandra och blev väldigt nära varandra!! Vi har många roliga och mysiga minnen att titta tillbaka på, tjockisfrukost ;), Gretas m.m Vi har gjort mycket tillsammans skrattat, gråtit och bara varit, men jag har alltid kännt att jag kan vara mig själv med dig. Alltid kunnat snacka med dig om allt utan att du skall döma mig eller tycka att jag är konstig! Även om vi vid vissa tillfällen kanske inte har snackat med varandra varje dag och vissa gånger har det till och med gått ett litet tag mellan samtalen så har det ändå varit samma sak när vi väl har snackat med varandra, vi kan lätta våra hjärtan för varandra och ge varandra råd om hur vi skall gå vidare med våra bekymmer!! Vill bara att du skall veta att Jag älskar dig gumman och Tack för att du finns!! Tack för att du är min psykolog ibland eller min axel som jag kan gråta hos!! TACK VÄNNEN!!!!


Av Caroline Lensen - 16 februari 2010 22:00

Idag är det fettisdag och vi har faktiskt käkat semlor ;) Fast vi smg startade och åt i helgen, så himla gott fast det är inte gott när man äter för många men de är ju bara en period om året som man äter semlor liksom. Idag har det inte hänt sådär jätte mycket, Melwin var vaken ganska mycket i natt vilket resulterade att jag var jätte trött i morse så när han hade varit vaken en stund och pratat lite med oss och vi hade käkat frukost så gick jag och la mig en stund.

När vi vaknade så lagade vi lite mat och sen så skulle mamma och pappa komma och hämta oss så åkte vi till MediaMarkt eftersom Magnus har en gammal barndoms kompis som jobbar där som han inte har pratat med på ca 12 år. Men ändå kände dom igen varandra haha lite kul faktiskt. Under tiden så åkte mamma och pappa och handlade och sen åkte vi hem och käkade semlor :)

Och nu sitter dom och kollar på OS alltså alla ni som gillar OS ni får ursäkta mig men för mig är det totalt ointressant alltså det finns ju inget annat på tv:n skall man titta på detta i två veckor liksom...det är ju helt sjukt tråkigt!!

Jag menar dom spelar ju till och med in de dom missar de är ju sjukligt...finns det inget botemedel haha. Jaja vi skall vara glada att det bara håller på i två veckor det kunde ju ha varit värre.

Just nu ligger lilla underverket och sover i soffan här jämte oss och undrar ni varför det inte kommer in några nya bilder så beror detta på att min kamera har försvunnit någonstans i flytten...kanske ligger den i någon kartong bland alla våra saker som står på ett lager i Falköping det vet jag inte och det kommer jag inte att få reda på förrän om 1,5 månad när vi får lägenheten och det känns ju lite tufft. Tänk om den är borta tillsammans med alla kort på Melwin, det vore ju katastrof jag skulle bli knäckt. Men vi får hoppas på det bästa.


Puss på er!!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards