mammatillMelwin

Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Caroline Lensen - 14 februari 2010 14:25

Vi fuskade ju och firade Alla Hjärtans Dag en dag tidigare... :) eftersom vi hade en massa att göra idag. Så idag på morgonen så har vi tvättat och det var verkligen ett måste för ingen av oss hade nästan några kläder att sätta på sig, sen så har vi vart ute med hunden och tagit det ganska lugnt. Nu är det snart dax att gå ner och plocka upp det sista ut tvättrummet och börja vika tvätten, skönt med rena kläder dock inte lika kul att tvätta men men det är ju ett måste.

Vi köpte även en varsin sån chokladhjärtan ask från Marabou till min mamma och pappa, vilket verkade göra succé :).

Snart skall det lagas lite mat för sen skall vi åka iväg till kyrkan och prata med pastorn om Melwins dop som för övrigt är bestämt ska ske den 27e mars kl 15.00, inbjudningskorten är skickade och bör dimpa ner i brevlådorna i nästa vecka.

Och eftersom det är Alla Hjärtans Dag och kärleken snurrar i luften så tänkte jag skriva ett par rader om min älskling :)

Vill bara skriva att jag älskar dig Magnus, du betyder så himla mycket för mig!! Vi har kämpat oss igenom mycket tillsammans det har varit både roliga och tråkiga saker men jag älskar dig ändå :) Älskar dig mer och mer för varje dag och det sjuka är att det spelar ingen roll om du bara skall gå ut för att kasta soporna eller bara lämna mig ensam i någon minut så saknar jag dig så otroligt mycket!! Du har en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha en plats där! Du har gett mig den finaste gåvan som en människa kan få!! Våran son, våran skatt vårat undervärk!!

Älskar verkligen er två så himla mycket!!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards