mammatillMelwin

Alla inlägg under januari 2010

Av Caroline Lensen - 9 januari 2010 22:01

Så himla roligt :) nu är jag i fulla dop planer, planerar dopkorten som skall skickas ut, håller på och kollar med prästen vilken datum hon kan, vi har ett preliminärt datum och hoppas att prästen kan då...och kan inte hon då så måste jag snacka lite med Melwins gudfar och se om det finns något annat datum som kanske skulle kunna passa :). Vi håller också på och spånar på vilka vi skall bjuda skall man bjuda alla man känner eller skall vi hålla oss till enbart släkt? Och skall man bjuda vänner vart drar man gränsen för vilka vänner man skall bjuda, jag menar man kan ju inte bjuda varenda människa man känner liksom. Så vi får se, de lutar åt att det enbart blir släkt!

hittat massa roliga saker allt ifrån dukning till olika förslag på tårtor m.m Skall inte avslöja för mycket!!

Men har ni några förslag eller ideér på roliga tips t.ex teman på dukning, några sidor på nätet där man kan hitta servetter, dekoration man kan ha på borden m.m så får ni jätte gärna skriva förslag!!

Tack på förhand till er som kanske kan hjälpa oss att göra Melwins dop till en minnesvärd dag!!


Av Caroline Lensen - 9 januari 2010 21:50

Igår var det fredag :) Och vi hade värsta mysdagen! Först så var jag och Melwin nere hos min morfar, som behövde en klippning så jag klippte honom, sedan åkte  vi hem och lagade lite mat, vilket resulterade i korv stroganoff och ris...det var väldigt länge sedan jag åt det faktikst men det var gott!!

När vi hade ätit så kollade vi på Lets dance :)...kalla det töntigt om ni vill men jag tycker faktiskt att de programmet är bra! Sedan blev det twilight 2an asså jag tyckte båda dom filmerna var bra men jag blev faktiskt lite besviken på slutet av filmen....men men man kan ju inte bli nöjd med allt :). Sedan blev det sova. Vaknade klockan 11 i morse, visserligen hade jag vaknat två gånger under natten och matat lilleman, han har äntligen börjat få rutin på sitt ätande...ett tag så käkade han varannan timme fatta vad jobbigt det var att varannan timme behöva slänga fram tuttarna.

Asså fatta igår var han 10 veckor, fy fan vad tiden går fort...helt galet snart går han och om ett litete tag så börjar han skolan.

Idag har vi inte gjort sådär jätte mycket vi var på långpromenad med Obelix sen har min älskling lagat mat idag de resulterade i köttbullar, potatismos och brunsås.. :) så himla gott. Och nu sitter vi här och skall kolla på Beck monstret på tv4 plus och lilleman ligger och sover i sin babysitter.

Kram på er alla

Av Caroline Lensen - 8 januari 2010 13:37

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6252155.ab

Läs denna artikeln....

Helt jävla sjukt...så bara för att man är mamma så skall man inte få gå på cafe med sina barn och fika....vad är det som säger att vi inte störs av alla andra att våra barn inte störs av tjejgänget som sitter i hörnet och pladdrar om hur många killar dom lyckades få med sig hem från festen i helgen!! Kanske inte är något vi vill att våra barn skall höra!!

Om ni nu stör er på barnvagnar på restauranger och barn på café som kanske pratar högt eller petar i maten...men stanna hemma och ät då!! Det är ju liksom ingen som tvingar er att gå ut och äta!!! Eller gå ut på kvällarna när barnen ändå ligger och sover efter 21.00 lär ni ju inte direkt stöta på några barnvagnar på restaurangerna!!

Har folk inget vettigare att diskutera eller störa sig på...??

Och vad då jobbigt om man möter två eller tre barnvagnar i rad....är folk för lata för att flytta på sig??

Shit asså skaffa er ett liv...vi mammalediga är ute och fikar för det mesta på förmiddagen!!! vad gör ni ute och fikar då ska inte ni jobba då?? Och så jävla ofta är de inte som barnfamiljer är ute och äter på restaurang inte många flerbarns familjer som har råd att gå ut och äta var och varannan dag liksom....om ni inte syftar på McDonalds då!!! men McDonalds är mer till för barnen så då kan ni ju sluta gå dit och gå någon annanstans!!

Av Caroline Lensen - 8 januari 2010 13:10

Nu är det fredag igen...hmm längtar till skolan börjar för då uppskattar man helgerna på ett helt annat sätt. Igår låg vi och kollade på film såg twilight den var helt ok faktiskt skall bli intressant att se 2an ikväll.

Vi får se vad denna fredag resulterar i...blir nog snart en promenad med Obelix sen kanske de blir en sväng ner till morfar...vi får se just nu ligger Melwin och sover i sin mammas och pappas säng...han var jätte trött igår kväll och bara skrek och skrek...en sak jag inte riktigt förstår är om dom nu är jätte trötta varför tvångshåller dom sig vaknar....är dom rädda för att dom skall missa någonting...?

Men nu sover han så sött, jag skulle kunna ligga jämte honom hela dagen och bara titta på hur söt han är när han ligger där och sover och vi skall inte tala om när han ligger och små skrattar de är ju så himla gulligt, ett riktigt litet charmtroll :).

Inga planer finns det för helgen mer än att försöka städa lite hemma, en och annan promenad, ett och annat blöjbyte...annars är det inte så mycket som står på schemat.

Nej nu ska jag plocka lite här hemma och vänta på att lilleman vaknar till och vill ha mat sen blir de en promenad som sagt!!

Skriver lite senare :)

Kramisar på er

Av Caroline Lensen - 6 januari 2010 15:02

Hmmm hamnade in på en sida där man kunde kolla match mellan olika stjärntecken och detta foick jag fram mellan mig och magnus...kanske stämmer lite....


När en Vädur och en Fisk träffas kan de vara mycket bra för varandra. Väduren är ett starkt tecken, den är nästan offer för sina impulser som den följer utan eftertanke på konsekvenser. Fisken är en drömmare, mer tystlåten och introvärt. På ytan kan detta par verka osannolikt, men då det är kärlek inblandat kan de verkligen uppfylla varandras behov. Fisken är mycket intuitiv som person och älskare och Väduren måste ge samma respons tillbaka, annars kommer den uppfattas som självisk och snål.

Det bästa med relationen är att de har så mycket att lära av varandra. Fisken lär Värduren om empati och vårdnad, medan Väduren lär Fisken om hur man förverkligar drömmar. Detta är verkligen en ömsesidig relation.
Av Caroline Lensen - 5 januari 2010 22:49

Igår kväll satt jag och kollade upp adressen till alla dom som står på gästlistan till Melwins dop...vi har fått ihop de till 80 personer om alla skulle dyka upp....hur skall man hinna snacka med alla haha...

Idag har vi inte gjort så mycket jag och Melwin tog det lugnt på morgonen...den lilla sötnosen vaknade klockan 7 och bara låg och skrattade så himla söt när han skrattar. Sen så somnade han om och vi vaknade igen vid 10 tiden...sen gjorde vi oss i ordning och Melwin har badat idag :).

Sen var det dax att gå till BVC för att väga och mäta :) Alltid lika spännande varje gång och se hur mycket han har gått upp...idag vägde han 6160 gram och var 63 cm lång inte undra på att han växer ur sina kläder.

Den 1 februari skall han få vaccination mot polio och sånna saker...och då skall vi tydligen också ha mamma samtal.

Sen gick vi hem ifrån BVC, och Magnus slutade tidigare idag så han var hemma ca 14.15 då gick han och Melwin ut en sväng medans jag lagade mat vilket resulterade i fisk, dill, ägg och räksås med potatis mos! Mycket gott om jag får säga det själv :).

Efter vi hade ätit så gick vi in i sovrummet och satte på datan och glodde på film....första filmen hette Harry Brown den handlade om en äldre farbror som bor i ett typ ghetto...och han ser hur ungdomarna blir mer och mer våldsamma....till slut mördas hans bästa och enda vän och han bestämmer sig för att göra någonting åt det, så han börjar sätta skräck i ungdomarna...jag tyckte den var ganska bra värd att se i alla fall.

Sen såg vi på G-fourse haha den var ganska kul handla om marsvin också värd att se.

Nu skall jag titta runt lite på nätet om jag hittar några roliga ideér till dopet :) men ni får ha det så msigt och sova så gott så kanske vi syns i morgon :)

Av Caroline Lensen - 4 januari 2010 15:15

hmm idag vaknade jag av att lilleman ligger och skriker...gjorde verkligen allt för att han skulle tystna, för jag mår så dåligt när jag ser hono,m ligga där och bli helt illröd i ansiktet och bara skriker och tårarna rinner....men jag gav han mat, jag bytte blöja, jag tog honom i famnen jag gav honom nappen men inget funkade....kanske var det mormor och morfar han saknade vad vet jag....men i två timmar höll det på tills han antagligen blev så trött att han inte orkade mer....så himla jobbigt jag vet inte hur alla andra funkar men jag mår så himla dåligt när han gör så, känner mig som världens sämsta mamma liksom som inte kan trösta honom eller få honom att sluta skrika...det tär verkligen på mig blir så himla lessen...önskar att han kunde snacka och tala om för mig vad de är som är fel, vad jag kunde göra för att han skulle bli glad...men men nu är han lugn och tyst ligger i sin vagn och sover...vi var ute på en promenad med Obelix i det kalla och mysiga vädret....hmmm hur mycket snö som helst ute ju....men i alla fall vi mötte en jätte söt liten valp som bara var 12 veckor gammal så himla söööt och Obelix var framme och nosade på honom han blev så himla glad ville bara busa men den lille valpen var alldeles för liten för att Obelix skulle kunna busa med den.

Har inte så jätte mycket att berätta för det har inte hänt så jätte mycket idag...min morfar var här och lämnade en byrå med tre lådor som jag tänkte Linda kunde låna när hon flyttar hit så hon kan lägga sina kläder där i...nu är det inte lång tid kvar innan Linda kommer :) skall bli så himla kul.

Men nu skall jag ta och plocka lite här och snart börja laga mat...för nu är det inte lång tid kvar till min älskling kommer hem :)

Vi hörs!! Puss och Kram på er :)

Av Caroline Lensen - 4 januari 2010 00:04

 

Stilig pojke :)


 

Mina två älsklingar JAG ÄLSKAR ER!!


Mammas snygging :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards