mammatillMelwin

Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Caroline Lensen - 8 januari 2010 13:37

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6252155.ab

Läs denna artikeln....

Helt jävla sjukt...så bara för att man är mamma så skall man inte få gå på cafe med sina barn och fika....vad är det som säger att vi inte störs av alla andra att våra barn inte störs av tjejgänget som sitter i hörnet och pladdrar om hur många killar dom lyckades få med sig hem från festen i helgen!! Kanske inte är något vi vill att våra barn skall höra!!

Om ni nu stör er på barnvagnar på restauranger och barn på café som kanske pratar högt eller petar i maten...men stanna hemma och ät då!! Det är ju liksom ingen som tvingar er att gå ut och äta!!! Eller gå ut på kvällarna när barnen ändå ligger och sover efter 21.00 lär ni ju inte direkt stöta på några barnvagnar på restaurangerna!!

Har folk inget vettigare att diskutera eller störa sig på...??

Och vad då jobbigt om man möter två eller tre barnvagnar i rad....är folk för lata för att flytta på sig??

Shit asså skaffa er ett liv...vi mammalediga är ute och fikar för det mesta på förmiddagen!!! vad gör ni ute och fikar då ska inte ni jobba då?? Och så jävla ofta är de inte som barnfamiljer är ute och äter på restaurang inte många flerbarns familjer som har råd att gå ut och äta var och varannan dag liksom....om ni inte syftar på McDonalds då!!! men McDonalds är mer till för barnen så då kan ni ju sluta gå dit och gå någon annanstans!!

Av Caroline Lensen - 8 januari 2010 13:10

Nu är det fredag igen...hmm längtar till skolan börjar för då uppskattar man helgerna på ett helt annat sätt. Igår låg vi och kollade på film såg twilight den var helt ok faktiskt skall bli intressant att se 2an ikväll.

Vi får se vad denna fredag resulterar i...blir nog snart en promenad med Obelix sen kanske de blir en sväng ner till morfar...vi får se just nu ligger Melwin och sover i sin mammas och pappas säng...han var jätte trött igår kväll och bara skrek och skrek...en sak jag inte riktigt förstår är om dom nu är jätte trötta varför tvångshåller dom sig vaknar....är dom rädda för att dom skall missa någonting...?

Men nu sover han så sött, jag skulle kunna ligga jämte honom hela dagen och bara titta på hur söt han är när han ligger där och sover och vi skall inte tala om när han ligger och små skrattar de är ju så himla gulligt, ett riktigt litet charmtroll :).

Inga planer finns det för helgen mer än att försöka städa lite hemma, en och annan promenad, ett och annat blöjbyte...annars är det inte så mycket som står på schemat.

Nej nu ska jag plocka lite här hemma och vänta på att lilleman vaknar till och vill ha mat sen blir de en promenad som sagt!!

Skriver lite senare :)

Kramisar på er

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards