mammatillMelwin

Alla inlägg den 9 januari 2010

Av Caroline Lensen - 9 januari 2010 22:01

Så himla roligt :) nu är jag i fulla dop planer, planerar dopkorten som skall skickas ut, håller på och kollar med prästen vilken datum hon kan, vi har ett preliminärt datum och hoppas att prästen kan då...och kan inte hon då så måste jag snacka lite med Melwins gudfar och se om det finns något annat datum som kanske skulle kunna passa :). Vi håller också på och spånar på vilka vi skall bjuda skall man bjuda alla man känner eller skall vi hålla oss till enbart släkt? Och skall man bjuda vänner vart drar man gränsen för vilka vänner man skall bjuda, jag menar man kan ju inte bjuda varenda människa man känner liksom. Så vi får se, de lutar åt att det enbart blir släkt!

hittat massa roliga saker allt ifrån dukning till olika förslag på tårtor m.m Skall inte avslöja för mycket!!

Men har ni några förslag eller ideér på roliga tips t.ex teman på dukning, några sidor på nätet där man kan hitta servetter, dekoration man kan ha på borden m.m så får ni jätte gärna skriva förslag!!

Tack på förhand till er som kanske kan hjälpa oss att göra Melwins dop till en minnesvärd dag!!


Av Caroline Lensen - 9 januari 2010 21:50

Igår var det fredag :) Och vi hade värsta mysdagen! Först så var jag och Melwin nere hos min morfar, som behövde en klippning så jag klippte honom, sedan åkte  vi hem och lagade lite mat, vilket resulterade i korv stroganoff och ris...det var väldigt länge sedan jag åt det faktikst men det var gott!!

När vi hade ätit så kollade vi på Lets dance :)...kalla det töntigt om ni vill men jag tycker faktiskt att de programmet är bra! Sedan blev det twilight 2an asså jag tyckte båda dom filmerna var bra men jag blev faktiskt lite besviken på slutet av filmen....men men man kan ju inte bli nöjd med allt :). Sedan blev det sova. Vaknade klockan 11 i morse, visserligen hade jag vaknat två gånger under natten och matat lilleman, han har äntligen börjat få rutin på sitt ätande...ett tag så käkade han varannan timme fatta vad jobbigt det var att varannan timme behöva slänga fram tuttarna.

Asså fatta igår var han 10 veckor, fy fan vad tiden går fort...helt galet snart går han och om ett litete tag så börjar han skolan.

Idag har vi inte gjort sådär jätte mycket vi var på långpromenad med Obelix sen har min älskling lagat mat idag de resulterade i köttbullar, potatismos och brunsås.. :) så himla gott. Och nu sitter vi här och skall kolla på Beck monstret på tv4 plus och lilleman ligger och sover i sin babysitter.

Kram på er alla

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards