mammatillMelwin

Alla inlägg den 28 juni 2011

Av Caroline Lensen - 28 juni 2011 22:27

Idag har vi haft en jätte fin sommardag efter våran promenad idag och efter att Melwin hade sovit lite så plockade vi i ordning lite hemma och diskade lite också. Sen har jag monterat ihop Melwins nya säng som han fått av Liam, så nu måste vi bara fixa en madrass. Fasen vad jag saknar att bo nära ett IKEA varuhus :) Vi har bett melwins mormor och morfar att köpa med en nästa gång dom är på IKEA så tills dess så får Melwin ligga i våran säng eftersom spjälsängen nu är nedpackad, och skall jag vara ärlig så har den faktiskt inte använts så mycket då Melwin är väldigt svår att komma till ro och har svårt att sova en hel natt ensam. Men nu skall vi försöka med hans nya säng, kanske kan det vara så att han känt sig lite instängd i spjälsängen och att det är svårt att ligga jämte honom och natta honom i den så han somnar på rätt plats med en gång.

Just nu sitter jag här i sovrummet jämte lilleman när han sover för så fort jag försöker att gå ut då vaknar han....så som sagt han sover ganska dåligt.

Men jag skall snart försöka smita ut och låta musiken vara på så kanske han sover lite bättre. Hoppas eran dag i denna sommarvärme har varit lika bra och mysig som våran har varit. Massa kramar till er så länge!!!

Av Caroline Lensen - 28 juni 2011 15:30

Ja då har man varit lite dålig på uppdatering, men vi hade en jätte mysig helg hemmas hos mamma och pappa i trädet, och tillslut blev vi alla syskon samlade utom Robban :( Mycket trist att det skall vara så långt mellan oss. Men hoppas att vi ses snart.

Just nu ligger min prins och sover efter att ha varit ute på en promenad utan att åka vagn nästan någonting och då var vi ändå ute i nästan en timme. Han tycker det är jätte mysigt att gå och inte behöva åka vagnen. Men jag tar med den ändå när vi går lite längre sträckor för man vet ju aldrig, sen är det skönt att ha något att lägga saker i. Och jag menar han är ju bara 20 månader så inte dags att sluta med den ännu, men jag tycker det är kul att han gillar och gå och inte gnäller så fort man vill gå en bit. Sen lekte vi lite och så var vi på Willys och handlade, och eftersom Melwin var så duktig så fick han en glass och ett sandleksaks sett :) så i morgon blir det ut i sandlådan för mig och lilleman :) Mysigt.

Nu kommer i alla fall här en hög med bilder som togs av min käre bror i midsommar, han tog många fina kort på alla men eftersom jag inte vet hur vissa ställer sig till att ligga ute på nätet så kommer här bara bilder på lilleman :)

Nu skall jag plocka lite innan Melwin vaknar. Massa kramar till er, och kom ihåg att dricka massa vätska nu när det är sååå varmt och skönt ute :)


                                   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards