mammatillMelwin

Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Caroline Lensen - 29 januari 2011 00:09

Idag är det fredag och det innebär början på helgen, eller nu är det nog snarare slutet på helgen :) Så vad har hänt idag?? Jo jag började morgonen med att gå upp och göra mig i ordning och gå ner till skolan för att träffa skolans specialpedagog för sista testen i min dyslexi utredning, som jag idag blev klar med och kommer att få svar på fredag nästa vecka. Men hon sa till mig att det syns ju att du har svårtigheter, men det syns också att du har arbetat med det och att du har hittat lösningar till saker för att underlätta dina studier. Så det känns ju kul att höra.

Mötet började klockan 10.00 och vi var väl klara ca 10,40.

Då gick jag ner och satte mig i studieverkstaden där jag började räkna i min mattebok, har nämligen upptäckt att det blir mycket mer gjort om jag sitter i skolan några timmar varje dag medans Magnus ändå är hemma och är pappaledig. Och tur var det väl också att jag satt i skolan idag för jag körde ihop det totalt på ett avsnitt i boken...helt hemskt första 11 sidorna gick jätte bra sen bara sa det tvärstopp, men jag tror att jag kan ha fått grepp om det faktiskt.

Jag satt i skolan till klockan var halv tre, sen gick jag hem och vi käkade och sen har vi bara tagit det lugnt hemma eftersom att Melwin inte är riktigt 100 ännu. Så massa mys och gos har det varit idag, och nu skall jag plugga en timme sen får det bli sängen :) Kram på er alla och hoppas att eran fredag också har varit bra.

Jag tänkte försöka ta lite bilder i helgen om Melwin känner sig lite piggare.

Just det de har jag glömt att skriva, vi skulle varit på en fotostudio i Torsdags och tagit bilder på Melwin men eftersom att han var så himla dålig så fick vi skjuta upp det. Men får bli en annan dag så ni får hållas när det gäller dom bilderna och nöja er med mina amatörbilder :) haha

Kram på er och sov så gott


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards