mammatillMelwin

Alla inlägg den 25 januari 2011

Av Caroline Lensen - 25 januari 2011 22:25

Idag har det varit en fullspäckad dag, först och främst så var natten jobbig eftersom att vi har en liten sjukling hemma. Så det vart inte mycket sömn inatt och jag hade bestämt mig för att jag skulle gå till Studieverkstaden idag för att sitta och plugga i två timmar mellan 10.00 och 12.00 Jag började på den uppgiften i rättskunskap som jag var tvungen att bli klar med.

Jag är nästan klar och skall fortsätta med den idag för jag har pratat med den läraren jag hade och han lovade att han skulle rätta den i morgon om jag skickade in den idag och då skulle han se till så att betyget registrerades i morgon också.

Så därför måste jag bli klar med den oavsett om jag skall behöva sitta halva natten :)

Sen efter 12 så åkte jag och handlade lite mat och så och blöjor och kattsand och lite sånt som man behöver hemma. När jag kom hem så käkade vi mat jag myste lite med min stackars lilla sjukling som förövrigt inte alls är pick utan mest bara har legat hela dagen och för er som känner melwin så vet ni att det är absolut inte han. Har de inte gått över till torsdag rekomenderade dom på apoteket att vi skulle uppsöka BVC.

Klockan 16.00 åkte jag hemifrån med bilen jag fått låna av mina underbara föräldrar, till Lidköping där jag idag hade lektion i Bokföring, intressant men lite klurigt. Beundrar min pappa som sitter med sånt varje dag, i mitt huvud snurrar det mest nu bara. Men skall nog få kläm på det där. Sen fick jag veta att jag kommer inte behöva åka mer till Lidköping för man kommer kunna följa träffarna från nätet online dom dagar som de är kursträff :) så det skall bli spännande :)

Nej nu skall jag börja med uppgiften så jag kanske hinner klart i tid så jag får sova någon timme i natt. Kram på er och hoppas att ni haft en bra dag.


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards