mammatillMelwin

Alla inlägg den 4 mars 2010

Av Caroline Lensen - 4 mars 2010 23:58

Nej jag kände att jag ville skriva lite till innan jag går och lägger mig och tänker ägna detta inlägget till min älskling!! Magnus jag älskar dig över allt annat!! Att få vakna upp jämte dig och få titta på dig när du ligger där jämter mig gör verkligen min dag!! Du gör mig så himla lycklig, du är mitt syre!!

Vi har det verkligen underbart tillsammans, våran lilla familj.

Längtar verkligen tills vi får flytta igen för den här månaden har varit lite påfrestande, även om jag är tacksam för att vi fick vara här så känner man ändå att man saknar friheten, att kunna köpa en godis påse och lägga sig i soffan och kramas och kolla på en film bara vi två och Melwin som ligger och sover i sin säng!

Men jag är glad att det är dig jag delar detta med för jag tror inte att jag hade stått ut annars!! Älskar dig så himla mycket och ser fram emot våran framtid tillsammans :) Du är världens underbaraste Pojkvän :) Och du är min!!


    

Av Caroline Lensen - 4 mars 2010 23:45

Idag har det inte heller hänt sådär jätte mycket jag vaknat och så matade jag Melwin vid 8 sen ville han inte somna om så jag fick så snällt vara vaken med honom. Klockan tio så fick han lite potatis och majs puré och sen så fick han päron puré han ser så himla söt ut när han sitter där och funderar på vad det är jag stoppar in i munnen på honom, men han verkar gilla de och det är ju bra.

Efter han hade ätit lite och vi hade klätt på oss lite kläder så körde jag min pappa till sitt jobb och meningen var att jag och min mamma och Melwin skulle åka dit och jobba efteråt men eftersom jag och pappa ansåg att mamma behövde få komma hem och vila lite så körde jag hem.

Samtidigt som mamma vilade så passade jag också på att vila :).

Sen när vi vaknade så tog vi en promenad med Obelix och sen lagade vi mat.


Efter maten så körde jag mamma till UNICEF-mötet på Redbergsplatsen och sen åkte vi och hämtade pappa och körde hem honom, följde med upp och vi bakade muffins ( som blev veganska) och sedan var det bara att sätta sig i bilen och hämta mamma igen haha snacka om att jag har känt mig som en chaufför idag, men det göt inget för jag tycker att det är kul att köra. Väl hemma igen så väntade vi på mammas kusin och under tiden så la jag citron glasyr på citron muffinsen och dom blve verkligen goda, jag var lite skeptisk jag menar baka muffins utan ägg trodde de skulle smaka konstigt men inte alls man känner ingen skillnad liksom.


Nu sitter jag här i soffan och funderar på om det inte snart är lägg dags för i morgon blir det till att åka till kontoret och jobba lite :), känns skönt att ha någonting att göra.

Melwin ligger redan och sover och han är den enda för här är alla uppe haha värsta nattugglorna i den här familjen.

Nej God natt på er och så hörs vi!! Kram Kram

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards