mammatillMelwin

Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Caroline Lensen - 31 maj 2010 12:18

Nu är det måndag igen och helgen har bara rusat iväg! I fredags träffade jag en mamma som jag har snackat med på internett ett litet tag vi hittade varandra på familjeliv.se och så mejla vi ett tag sen snackade vi på Facebook, vilket resulterade i att vi bestämde att vi skulle träffas och hitta på någonting. Det roliga är också att vi bor bara en hållplats ifrån varandra. Så i Fredags klockan 10.30 så träffades vi på Axel Dahlströms torg och tåg spårvagnen till Öppna Förskolan där. Jag tyckte att det var jätte trevligt och vi sa att vi skulle ses igen :). Och jag blev jätte glad när jag redan igår fick ett mejl på facebook. Så nu får vi ses igen :)

I lördags var vi uppe på Hammarkullefestivalen och tittade lite grann, det var väldigt mycket folk som kryllade överallt men det var trevligt. kvällen slutade med lite tacos och godis :).

Igår var vi nere på Mariaplan där dom hade öppenloppis på gatorna för alla de var bara att ta med sig ett bord och lite saker och ställa sig någonstans och sälja! Det var knökat med folk. Sen vart det film på kvällen och lite söndagsmiddag med familjen!

Jag vet inte om jag skrev det i mitt förra inlägg men vi har fått lägenhet :) Så kontrakt skrivs nu i veckan och inflyttning sker efter den 15e Juni!! Det skall bli så kul. Så nu skall vi bo i Falköping 10 minuters gångavstånd till centralstationen. 

Idag händer det inte så mycket skall ta det lugnt är väldigt trött efternattens skrikerier, fast jag börjar att vänja mig nu. Har varit mycket skrik dom senaste nätterna faktiskt.

Nej nu skall jag hänga lite tvätt och göra lite nytta medans Melwin ligger i soffan och sover!! Kram på er!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards