mammatillMelwin

Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Caroline Lensen - 25 maj 2010 17:24

Igår kväll ville Melwin inte somna förrän klockan var halv två och det värsta av allt var att han vaknade igen klockan halv fyra. Men jag börjar bli van för dom flesta nätterna den senaste tiden har sett ut så. Jag avundas föräldrar som har barn som sover hela natten. 

Idag var vi uppe klockan halv tio, och idag har inte vädret varit jätte fint och jag har varit väldigt slapp efter många nätters vakenhet så vi har bara slappat och tagit det lugnt. Melwin har legat en hel del på golvet och börjar att dra sig frammåt inte bara bakåt så snart kryper han nog våran lille skitunge. 

Maten serverades nyligen av min underbara man och det resulterade i sidfläsk, potatis och löksås så himla gott. Det var ett tag sedan 

Just nu  ligger Melwin i soffan med sin mormor och myser men han somnar nog alldeles snart. En trött liten hjälte. 

I morgon är det onsdag och jag tänkte försöka ta mig iväg till öppna förskolan för att göra ett hand och fot avtryck till Melwins mormor och morfar! Sen såg jag att det var en mamma som hade gjort ett med sitt barns hand i sin egen hand och det var väldigt fint så ett spnt måste jag ju också göra :).

Sen skall vi lämna in lite böcker på biblioteket som går ut i morgon. Det är planerna för morgondagen i alla fall pch planerna för kvällen de vet jag inte ännu men jag skall försöka att uppdatera er.

Kram på er!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards