mammatillMelwin

Alla inlägg under september 2010

Av Caroline Lensen - 18 september 2010 16:01

Idag blir en kämpig dag...lite sömn och mycket liv och pluggande. På måndag skall jag verkligen ta mig en välförtjänt ledig dag :) skall bli sååå skönt. Kanske få sova lite i alla fall mellan natten söndag och måndag. För ikväll och inatt blir det inte så mycket sovande, för jag tänkte att jag skulle hinna klart med mitt prov i natt så att jag kunde städa och göra lite i ordning här hemma på söndag innan min man kommer hem. Som har jobbat jätte mycket och varit jätte duktig. Vi har inte setts sen i torsdags :(. Men i morgon kommer han hem först kommer han hem en snabbis på dagen för att rösta men han åker tillbaka till Göteborg för att jobba mellan 15.00 och 22.00


Så har ni tänkt att rösta i morgon? Jag skall gå och rösta men jag vet faktiskt inte ännu på vad jag skall rösta...hmmm men de märker man väll i morgon skall läsa lite om dom olika partierna och se vad jag skall rösta på.


Nu har jag precis matat min son och skall börja plugga snart.

Kram på er allihopa!!

Av Caroline Lensen - 18 september 2010 04:02

MIn blogg har verkligen fått läggas på is! Fast är ju inte så jätte många som läser så kanske inte gör så mycket heller jag vet inte :) fast ni som läser kanske tycker det är kul. MEn i alla flal de har varit så himla mycket och är fortfarande jätte mycket har pluggat till 5 på morgonen dom senaste 3 dagarna. Gått och lagt mig 5 Melwin vaknar klockan 9 leka med honom plugga lite och sen när han lägger sig på kvällen vid 22 så är det bara att fortsätta plugga. Så har det sett ut för mig hade nämligen 2 inlämningar som skulle vara klara idag och sen har jag hemprov som skall vara klart på söndag. Har börjat med de men har en hel del kvar att göra. Men natt blir det inte mer gjort för nu är jag så trött så känns som jag skall somna ståendes. Tänkte bara att jag skulle ta mig tid och skriva några rader här så ni inte tror att jag bara har försvunnit.

Skall försöka att bättra mig litegrann i alla fall och skriva lite oftare.

Hmm sen skall vi se finns de några uppdateringar att skriva om....jo vi har en telefonbänk i våran hall och den är väll en halv meter hög skulle jag tro....med lådor under. Inga lådor var utdragna utan heltplötsligt står lilleman på toppen och bankar i väggen och är jätte glad, då var jag tvungen att lyfta ner honom för att se hur han gjorde och han tar tag och får upp knät efter mycket om och män och liksom drar och hasar sig upp...haha de ser skit kul ut. Han är så duktig mammas lilla prins. och häromdagen så stog han själv utan att hålla i sig i nästan en halv minut.

Ne nu är klockan 04.10 och min säng ser väldigt inbjudande ut så godnatt på er alla som säkert sover för länge sedan

Av Caroline Lensen - 14 september 2010 15:10

Jag tänkte vi skulle ha en liten frågestund, så får vi se om jag får några frågor denna gången. Jag svarar på allt de är bara att fråga vad ni vill!!

Gärna massa frågor :)

Av Caroline Lensen - 14 september 2010 11:23

NU har det varit dåligt här på bloggen men har faktiskt varit borta i helgen :) Vi var hos mina föräldrar i huset fredag till söndag. Magnus var där fredag till Lördag eftersom han jobbade på söndagen så fick han åka till göteborg på lördagen och sova där. I fredags så hjälpte vi till att göra i ordning i huset att ställa i ordning kartonger in mot väggarna och fixa sovplatser till alla som skulle komma. Senare på kvällen så anlände min storebror Andreas först :) min lillebror Marcus och hans flickvän Emma var redan där :) sen så kom min andra storebror och hans familj :) vi hade lite mys på kvällen och sedan var det dags att sova. För på lördagen väntade en massa saker vi åkte in till Falköping för att handla de sista som behövdes och vi kollade till våra katter som hade de jätte bra hemma :)

För att sen skynda oss tillbaka och duka och göra i ordning inför resten av folket som skulle komma. För de var nämligen så att i lördags fyllde min pappa jämt :) Så vi var några stycken som firade honom. Det var jätte mysigt med god mat och trebligt sällskap.

På söndagen tog vi de mest lugnt min morfar kom till huset för att fira pappa i efterskott eftersom han var upptagen på lördagen. Sedan åkte alla hem och mamma och pappa blev ensama i huset. Så detta var våran helg. Den var verkligen lyckad och jag hoppas att min pappa tyckte samma sak :)

Av Caroline Lensen - 9 september 2010 23:47

Inget kul alls är fortfarande sjuk men fortfarande ingen feber!! Hoppas verkligen att jag klarar mig utan de, för i helgen fyller pappsen år så då får vi verkligen hoppas att jag inte blir sjuk!! Nu skall jag göra mig i ordning för att sova, hoppas ni har haft en bra dag, kram på er!!

Av Caroline Lensen - 9 september 2010 23:40

Där vi bor finns en liten djurpark, med typ hästar, kossor, fåglar, kaniner och lite sånna vanliga typ bonddjur. Och det finns även ett utkikstorn som man kan gå upp i och då ser man nästan hela Falköping, men de är rena rama mördartrapporna upp. Så vi var där idag här kommer lite bilder :)


                    

Av Caroline Lensen - 8 september 2010 16:23

Idag är det ingen vidare dag :( Är sjuk och har jätte ont i halsen och känner mig allmänt dåsig. Men förhoppningsvis så går det över snart. Det positiva är att jag har ingen feber :) Men annars är det inte så mycket positivt. Så blir en lugn dag idag med inte så mycket större ansträngning. VI skall baka pizza idag och just nu håller Magnus på och lagar mat till Melwin sen skall vi göra mat till oss :).

Kram på er så länge får se om jag orkar med att skriva mer sedan annars så får ni ha en underbar dag :)

Av Caroline Lensen - 7 september 2010 23:47

Mamma har saknat dig så mycket idag!! Jag hoppas verkligen inte detta skall behöva hända så ofta!! Jag har inte träffat Melwin på hela dagen han åkte hemifrån 5 på morgonen med sin pappa och sen möttes vi 5 minuter vid 16.00 sen var jag inte hemma förrän 22.30 och då han jag krama lite på honom sen somnade han om :( Så i morgon kommer jag att krama på honom hela dagen mammas lilla guldklimp.


               


Mamma älskar dig över allt annat!! Du betyder allt för mamma, kommer alltid att finnas här för dig vad det än gäller!!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards