mammatillMelwin

Alla inlägg under februari 2011

Av Caroline Lensen - 14 februari 2011 20:48

Vet inte just nu riktigt vad jag skall skriva, är lite trött och måste verkligen sätta mig och plugga så blir ett mycket snabbt inlägg.

Idag har varit den bästa Alla hjärtans dag någonsin :)

Så nu skall jag sätta mig och plugga och tänka på denna underbara dag som vi alltid kommer att minnas :)

Kram på er och hoppas att ni också haft en jätte bra Alla Hjärtans Dag idag :)


 

Av Caroline Lensen - 13 februari 2011 22:24

Här kommer nu lite bilder på min lilla prins :)

I helgen har vi varit hos min mamma och pappa lördag till söndag :) där har vi busat en himla massa :) och sen så håller vi på att riva ner en tapet i deras hall på övervåningen för att vi sedan skall måla om där :) Spännande och faktiskt riktigt kul.

Så himla mycket pluggande blev det inte gjort så har att göra denna veckan för att komma ikapp!!

Nu kommer bilderna och efter detta inlägg så skall jag göra mig i ordning och krypa ner i sängen. Har nämligen varit jätte dålig på att lägga mig i tid den senaste tiden och därför tänker jag sova ikväll för veckan väntar en massa arbete :(

Kram kram på er :) och kommentera gärna bilderna


 

Melwin dricker ur glaset själv :) så länge det inte är för mycket  så går det ganska bra, det blir lite blött men det får vi stå ut med när den stora killen skall lära sig :)


   



 

Melwin älskar att klättra i trapporna hemma hos mormor och morfar, och även att åka ner på rumpan med mormor :)


 

Ser ganska stadigt ut, lite nyvaken :)


 

Gosigt :) och de mysiga är att katten gör ingenting. Varje morgon när Melwin vaknar och går ner på golvet så kommer Ozzy och stryker sig mot Melwin :) nu när han går så blir det på benen men innan var han i Melwins ansikte och gosade :)


 

Kvällsmys med katten :)


 

Fullt koncentrerad på sin fina målning :)


 

Melwin har börjat rita teckningar och här är en till pappa :)


 

Melwin dammsuger hemma :) han är jätte duktig springer runt med dammsugaren och sopborsten hela tiden, men det gäller att inte sätta på dammsugaren för då springer han iväg :)



Måste bara skriva om en händelse som hände idag :)

Vi satt i soffan jag och Magnus och min pappa och min mamma jobbade och min lillebror var på övervåningen. Helt plötsligt så vill Melwin komma upp i soffan så jag hjälper honom upp.

Då kryper han upp i morfars knä och lägger sig och gosar med morfar!!

Det såg så himla mysigt ut och man såg att morfar blev stolt och tyckte att det var mysigt :) Då värmde det i mitt mamma hjärta :)


Nu blir det natten för mig och hoppas att John Blund kommer fort för jag är ganska trött :)


 

Av Caroline Lensen - 12 februari 2011 10:40

Nej, vi vaknade inte nu utan vi har varit vakna sedan klockan 09.00 :).

Jag vaknade nämligen av att Melwin gav mig en stooor puss på kinden :) och då känner man sig älskad :) hihi så himla mysigt.

Och när vi tittade ut genom fönstret blev vi glatt överraskade över den fina solen, nu är det bara snön som skall bort liksom så är jag nöjd sen :)


Så vad skall ni hitta på för kul idag :) skriv gärna och berätta :)

Vi skall göra oss i ordening och sedan ta bussen ut till mina föräldrar för att ha en myslördag och kolla på Melodifestivalen :)

Nu skall jag inte skriva mer för melwin sitter här och vill också vara med och skriva, kanske skall han skaffa sig en egen blogg :) haha men undrar om det skulle gå att läsa alla hans konstiga bokstavskombinationer :)


Ha en jätte bra lördag och njut av det fina vädret ni som har fint väder :)

Kram på er allihopa :)


 

Av Caroline Lensen - 11 februari 2011 21:22

Idag vart det en tripp till Skövde, en snabb sådan :) vi var där och kollade lite kläder till lilleman och det vart nästan en helt ny garderob :) här kommer lite bilder på de ny handlade kläderna.

Jag har klippt och klistrat lite i paint med bilderna :)


        Så här ser alltså det nya tillskotten ut till Melwins Garderob.

Hade vi vetat innan vi bokade tågbiljetten till Skövde att det skulle vara så mycket förseningar så hade vi nog inte åkt, men när vi väl kom ner till centralen i Falköping var just vårat tåg faktiskt inte försenat, medan de fanns andra tåg som var upp till 2 timmar försenat så då kan man snacka om flyt :)

Efter några timmar i Skövde så skulle vi ta tåget hem igen och centralen var full av folk som väntade på försenade tåg. Jag gick fram och köpte en tåg biljett i sj kuncentral och fick en biljett till det enda tåget som inte var försenat som till och med stog inne på perongen så vi skyndade oss till tåget :)


När vi alla tre väl kom hem så diskade jag lite, och efter det så lagade Magnus jätte god mat :) Viltbiffar med potatisgratäng :) mmmm skulle kunna äta ihjäl mig, men de gjorde jag inte utan åt mig bara riktigt mätt :)

Dom uppskattades av Melwin också som stog och sa mmmm haha sötnosen.

Nu skall jag plugga lite och sen blir det nog sova i hyfsad tid idag för jag är ganska trött.

Och som jag lovat tidigare blir de nog lite bilder i morgon också :)

Kram kram på er!

Hoppas ni haft en bra början på helgen :)


 

Av Caroline Lensen - 10 februari 2011 21:06

Okej då blir det en snabb liten uppdatering över vad som har hänt. Förutom en massa pluggande så har Melwin börjat att gå stadigare och stadigare. Nu gör han inget annat än att promenerar. Så fort han sätter sig på rumpan så går det lika fort upp igen :) Min lilla prins. Sen så har vi varit på öppna förskolan här i falköping några gånger och även gått på deras unga föräldrar grupp, verkligen jätte kul att vi börjat komma ut lite och träffa lite människor, och än så länge är det bara trevligt folk som vi har stött på .

hmm något mer som hänt...jo melwin har börjat att rita teckningar nu när hans mamma och pappa äntligen har köpt honom kritor, så han har gjort en fin teckning till mormor och morfar och sen så har han gjort en till sin pappa :).

Sen har han också fastnat för våran sopborste här hemma :) så han går runt och sopar överallt, det är allt från golvet till sängen till katterna... haha såå himla söt.


Nej så bortsett från allt pluggande och så så är det faktiskt inte mycket mer som hinns med på dagarna, vi var nere i Göteborg också någon dag här och hämtade mina glasögon....ja dom hade ju gått sönder igen...men nu gäller det att vara riktigt försiktig för det var tredje paret som gick sönder.

Nu skall jag fortsätta plugga men i morgon eller på söndag skall jag försöka att hinna lägga in lite bilder. Vi skall nog ut till mamma och pappa i helgen :) men skall ta lite fina bilder och lägga ut :)

Kram kram på er kanske skriver lite senare :)


 

Av Caroline Lensen - 10 februari 2011 02:10

Nej nu har jag varit riktigt dålig på att blogga på ett tag. Men jag lovar att det skall bli bättring på den fronten, men inte i natt. Tänkte göra ett kort inlägg och tala om att jag lever :),  har bara haft så fruktansvärt mycket att göra.
Och så har jag halkat efter lite men nu är jag nästan ikapp igen :) Men lovar att skriva och uppdatera er om allt roligt som har hänt :) Kram kram så länge och sov så sött


 

Av Caroline Lensen - 3 februari 2011 20:26

Nu kommer det snart bli full rulle här borta....Melwin går ganska bra nu alltså han gick från köket till vardagsrummet och det är väl ca 6 meter :) Men det är lite vingligt men så fort han ramlar ner reser han sig utan stöd och fortsätter att gå. Inte alls mycket krypande längre :) Men så sööt och så ostadigt :) haha när jag kom hem från skolan igår så skulle han försöka springa till mig....funkade tre steg sen sa det pang :) min lilla sötnos :)

Nu skall jag plugga skriver kanske senare annars skriver jag i morgon :) Kram kram Vi har förrästen haft stora städdagen här idag, och Melwin fick låna pappas nycklar igår och nu befarar vi att dom kan ha åkt med i soporna för vi hittar dom inte någonstans så får leta lite till i dag annars får vi ringa och be dom byta lås :(


 

Av Caroline Lensen - 3 februari 2011 20:21

Min underbara man är pappaledig fram till den 20 mars :) eventuellt lite längre vi får se :) Mys mys :)


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RÖSTA !!

Vad tycker ni om min blogg?
 Jätte fin
 Du behöver göra den bättre
 Jag är avundsjuk
 Jätte dålig
 Du behöver skriva mer intressanta saker
 Jag skall tipsa dig!! (skriv under kommentarer)

Ovido - Quiz & Flashcards